Close Search

Type your search terms above and press return to see the search results.

Menu

Mobildiskotek

Mobildiskotek

FestGear kan levere et komplet mobildiskotek såvel som professionel DJ med mangeårig erfaring indenfor faget.

Mobildiskotek

Du kan ligeledes også nøjes med blot at leje en DJ til at spille for dig. Hvis du udelukkende ønsker at bestille en DJ, så forudsætter vi naturligvis at den pågældende DJ bliver udstyret med professionelt udstyr. Hvis du derimod lejer et komplet mobildiskotek, så sørger FestGear naturligvis for både lyd, lys samt DJ.

  • Pris: fra 3500.
  • Hvor?: Sjælland - ellers mod tillæg.
  • Indkluderer: alt fra beslytning til DJ'en.

Bestil online

Hvad koster det at leje et komplet mobildiskotek?

Prisen variere naturligvis efter hvor stor en lyd- og lysopsætning, der er krævet til det pågældende arrangement. Eftersom hvert arrangement og hver lyd- og lysopsætning er forskellig, så er det – desværre – ikke muligt at beregne en eksakt pris for denne ydelse. Dog starter FestGears priser på 3500 DKK og dette inkluderer naturligvis både mobildiskotek og DJ. Det skal desuden pointeres, at FestGear leverer mobildiskotek og DJ til envher form for arrangement, hvilket blandt andet inkluderer: fødselsdage, firmafester, polterabend, bryllup, konfirmation, vejfest, julefrokost, studenterfest samt 18-års. Afholder du et andet arrangement, så send en mail til os og vi vil estimere mulighederne såvel som prisen.

Skræddersyet tilbud og rådgivning fra FestGear

Hos FestGear spænder vores erfaringer som DJ’s og udlejere af mobildiskotek bredt, hvorfor vi er fuldt bevidste om hvor overskueligt og dyrt det kan virke. I samarbejde med dig, så skræddersyer vi en opstilling, der passer perfekt til netop dit arrangement, hvilket vil sige, at du selv kan bestemmer hvor meget lys og lyd, der er behov for. Vi vil ligeledes rådgiver dig på bedste manér; både om hvilken eller hvilke opstillinger, der vil passe bedst til dit arrangement, men også om andre faktorer såsom hvornår musikken bør afspillet, hvad for en musikgenre, der passer bedst til det pågældende arrangement såvel som hvor i lokalet det bedst kan betale sig at placere opstillingen.

Vores rådgivning er naturligvis rettet mod at skabe en fortrinlig fest – både for FestGear, men bestemt også for dig!

Mobildiskotek

 

Send en forespørgsel:


PrivatErherv