Close Search

Type your search terms above and press return to see the search results.

Menu

Bryllup

musik til bryllupp

DJ til Bryllup

Festgear leverer en skræddersyet pakke, sammen med jer – så i her får det perfekte valg af musik til brylluppet!

Intet må gå galt til ens aller vigtigste dag. Derfor er det vigtigt for os, at jeres musik til brylluppet er i top. Sammen med jer skal vi have besluttet, hvor stor den samlede pakke skal være, så alt er med fra starten. Skal det være den helt store pakke, der lyder på lyd og lys med mere end 200 mennesker – eller skal det være en pakke løsning, med mindre lydanlæg og lidt baggrundslys. Valget er jeres, og vi vil hos Festgear, helt sikkert gøre DIN dag mindeværdigt.

Hvor længe spilles der musik til jeres bryllup?

Jeres Dj til brylluppet spiller mellem 4 til 6 timer’s musik, og her det helt op til jer, hvor længe Dj’en til brylluppet skal spille. Vi skræddersyer her som sagt, en opstilling af jeres ønsker – så det er noget du vil huske for livet. Musikken til brylluppet skal der også være styr på,så du vil altid få en dj med flere års erfaringer indenfor bryllupper. Ligeledes vil vi rådgive dig på bedste manér, om det så er hvilken opstilling, der passer bedst til dit arrangement eller om hvornår musikken skal afspilles. Men i sidste ende er det jer der bestemmer og kender jeres venner og Familie bedst, men vi vil gerne komme med gode råd hvis det ønskes.

Hvad koster det f.eks for 4 timer musik underholdning?

Her lyder prisen fra 4000,- for udlejning af hele lyd- og lys opsætning og inkl. Dj til brylluppet. De mange skønne timer på brudegulvet, skal nydes med den bedste musik – til den bedste pris. Derfor er musik underholdning til brylluppet, altid et sikkert hit. Her vil Festgear, hellere end gerne fejre din specielle dag med vores mobildiskotek, der vil sparke fødderne væk under dine gæster – og holde dem i gang hele aftenen.

Kan man leje andet hos Festgear?

Festgear tilbyder naturligvis også udlejning af fadølsanlæg. Et fadølsanlæg går aldrig galt til hvilket som helst arrangement, og her skaber det en dejlig stemning blandt dine gæster. Festgear tilbyder her Sjællands billigste fadølsanlæg, til en pris, der lyder på 300 kr. pr. døgn. Hvis man desuden ønsker at købe en Tuborg fustage, så kan det købes for 785 kr. pr. fustage. Kulsyren kan derudover købes for 25 kr. pr. fustage. Her leverer Festegear både anlæg og fustager for 500 kr. Inkl alt.