Close Search

Type your search terms above and press return to see the search results.

Menu

Fødselsdag

Underholdning til Fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Om det er en 18 års eller 50 års, så skal dette fejres med et brag af en fest, og her vil Festgear være dét, der gør DIG til festens midtpunkt på din fødselsdag. Hos Festgear specialiserer vi os i at gøre dig til festens midtpunkt.

Fylder du rundt? Så mangler måske noget underholdning til din fødselsdag? Eller mangler du bare en fed DJ og noget godt musik til fødselsdagsfesten? Så er du kommet til det rette sted. Her vil vi hellere end gerne spille det DU ønsker til din fødselsdag. Om det så er 80’er, pop eller rock – kan vi klare det. Der er intet, der er for småt eller for stort til os.

Prisen er skruet helt i bund!

Vi leverer mobildiskotek til en pris, der starter fra 3500 kr. Her får du både lys- og lyd opsat, samt det musik du ønsker. Prisen vil selvfølgelig variere, når det kommer til størrelsen på arrangementet, men prisen starter som sagt på de 3500 kr. Vi skrædder syer en opstilling i samarbejde med dig. Her bestemmer du, hvor meget musik og lys som der er behov for. Vi sørger for, at intet bliver overset. Derfor kan du naturligvis også bestemme, hvornår musikken skal starte – og for den sags skyld slukke.

Som prikken over i’et kan du leje slush-ice eller Sumodragter!

Det er aldrig en rigtig fest, uden en slush-ice maskine. Her leverer vi hos Festgear naturligvis også Slush-ice maskine, der vil sparke enhver fest i gang. Om det er 18 års eller 50 års fødselsdag, vil alle elsker det – og det er derfor en af de vigtige faktorer til at spark din fest i gang. Vi har her den billigeste udlejning af Slush-ice maskine på Sjælland, der lyder på 800 kr. pr. døgn. læs mere her

Hvis man mangler et festligt indslag til noget 18 års fødselsdag sjov- eller for den sags skyld en 30 års fødselsdag, så udlejre vi derudover også sumodragter. Disse sumodragter, er altid et hyggeligt indslag til hver en fest, og her kan både børn og voksne være med. Her kan der holdes turneringer, og de udlejes for 800 kr. pr. døgn. Vi har før haft stor succes med sumodragterne, og det er noget, der absolut bør prøves – her vil Festgear heller end gerne stå for at gøre din fest mindeværdig.