Close Search

Type your search terms above and press return to see the search results.

Menu

Gymnasiefest

gymnasiefest

Festgear leverer underholdning til gymnasiefester!

Alle ved, at det er til gymnasiefester, der skal festes igennem. Her vil Festgear, heller end gerne stå for at arrangere den fedeste gymnasiefest til dags dato. Vi har stor erfaring inden for mange forskellige arrangementer, og her til meget lave priser. Vi tilbyder mange forskellige ting, der vil sætte gang i din gymnasiefest, med sikkerhed.

Jeres Gymnasiefest er i trygge hænder !

Vi har stor erfaring inden for gymnasiefester, og arrangementer af samme kaliber. Her tilbyder vi vores mobildiskotek med hele lyd- og lys opsætning for en pris der starter på 3800 kr. Vi ønsker at gøre din gymnasiefest til noget helt specielt, og dette gør vi blandt andet ved at tilbyde en skræddersyet opsætning. Her vil vi i samarbejde med dig, finde musikken der skal spilles – samt placeringen hvor dj’en skal stå. Vi kan desuden også tilbyde 80’er fest som tema, som helt sikkert ville sætte gang i festen. Vi vil med sikkerhed kunne folk ud på danse gulvet, og vores favorable lys – og musikken vil ikke kunne få en til at stille. Vi spiller det som du ønsker, og vi stopper ikke før du siger stop.

Noget anderledes til jeres gymnasiefest !

De mange ungdoms fester, vi ser oftere og oftere ser gerne et fadølsanlæg til festen. Her kan man naturligvis udleje et fadølsanlæg hos Festgear. Her lyder prisen på 300 kr. pr. døgn. Muligheden for at kunne købe kulsyre er selvfølgelig også åben – her ligger prisen på kun 25 kr pr fustage. Dette er Sjællands absolut billigste fadølsanlæg! Der er ingen fest, uden ordentlig øl. Så hvis man står og mangler drikkevarer til ens fest, skal man næsten have et fadølsanlæg – øllen smager bedre, og det giver dine gæster et større smil på munden.

De mange gymnasiefester mangler ofte noget anderledes – som ikke er set før. Her kan vi hos Festgear tilbyde sumodragter, der med sikkerhed vil skabe grin og glæde blandt de mange elever. Her kan man afholde en turnering eller stå og heppe på sine klassekammerater.

Ved udlejning af os, vil i med sikkerhed få en fest, der vil blive omtalt i lang tid!