Konfirmation

lej en dj til konfirmation

Dj til Konfirmation

Lej vores DJ hos Festgear og skub gang i konformationen med komplet mobildiskotek, lyd og lysopsætning. Vi leverer en yderst komfortabelt konfirmationspakke. Sammen finder vi den helt perfekte løsning til netop dit/jeres barns konfirmation.

Musik til konfirmationen!

Denne dag skal være perfekt. Det er nu at barnet træder ind i de voksens rækker. Dagen skal planlægges fra punkt til prikke. Det er derfor vigtigt at vi beslutter, hvilken musik til konfirmationen der skal spilles. DJ’en til konfirmationen har altid musik med for både voksne og unge mennesker.

Mellempakken har et mindre lydanlæg med og lidt baggrundslys til den nye konfirmand. Prisen på mellempakken er omkring 3700 – 4500 ,-. Den mindste pakke kan du også vælge – den indeholder udelukkende lyd og festlig musik med en meget erfaren DJ prisen på den mindste pakke koster mellem 3200 – 3600 kr.

Hvilken musik spilles der til konfirmationen, og hvor længe spiller dj’en!

Valget af musik til konfirmationen, er selvfølgelig jeres eget valg, og hvad der passer bedst til scenariet. Hos Festgear har vi et stort udvalg af musikgenre, og du bestemmer selv, hvilke du vil have med til netop DIN fest.

Musik til konfirmationen varer mellem 4 til 6 timer, men det er helt op til jer, hvor længe i vil have dj’en skal spille.

Festgear giver rabat, hvis i også lejer andet end musik til konfirmationen 

God underholdning efter maden. Her kan vi tilbyde leje af sumodragter (nakkestøttere og sumohjelme fører naturligvis også med) samt et blødt underlag. Underlaget måler 4 x 4 meter, og vores dragter kan naturligvis benyttes af voksne, samt børn helt ned til de 12 år. Denne konfirmations underholdning vil med garanti få et godt grin frem på alles læber.

Mangler du inspiration til konfirmationssange? Få inspiration eller hent konfirmationssange her

Festgear vil hellere end gerne være med til, at gøre din fest til noget du aldrig glemmer.

Hør os live på linket her under

https://soundcloud.com/user795545346/old-school-miix