Softicemaskine

Stil den søde tand og lej en softicemaskine fra Festgear.dk. Vores softicemaskine er et hit til sommerens arrangementer – og børnene vil elske den! Festgear.dk tilbyder softicemaskine leje i København og på Sjælland.

Softicemaskine udlejning

Vi tilbyder softicemaskine udlejning til både private og erhvervsvirksomheder. Vores  softice maskine er en bordmodel som måler 55cm i højden, 28cm i bredden og 55cm i dybten, og softice maskinen kan derfor anvendes på almindeligt køkkenbord eller andre normale anretninger. Vores softicemaskine til leje kan helt op til 8 liter softice i timen, svarende til 25-30 softice is i timen, alt efter størrelsen på softice om det er i bægre vaffel eller på en tallerken. Vi har udover softicemaskinen Pynt til barnedåb, Bryllupspynt Hvor en softice maskine ville passe perfekt ind som dessert.

 

Lej vores softicemaskine i dag ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til Cristian på 42173545 og aftal nærmere for leje af softicemaskine.

Priser for leje af softicemaskine

  • Softicemaskinen (pr døgn): 800,-
  • Levering tur/retur: 600,-
  • Softice mix pr 2 Liters: 150,-
  • bære med ske til pr sæt:  2,5,-

Softicemaskinen betjenes således

Den er super nemt at betjene! hele to knapper skal der betjenes og selv små børn kan betjene maskinen da der er vist et billede på knappen af en softice og anden anden knap er rotation som gør at i kan få softicen ud af maskinen. 5-10 minutter efter maskinen er startet, er den allerede klar med de først par softice. det har aldrig været nemmere. Få minutter efter den har lavet de første par softice, skal man lige trykke på en knap, så den går igang igen med at lave næste omgang – det gentager man  indtil der ikke er mere softice mix i maskinen. Hos Festgear.dk giver vi dig rådgivning med på vejen, når du lejer vores softicemaskine.

Softice maskinen vejer omkring 50 kg. og vi foreslår at man er minimum 2 personer om at løfte den.

Rengøring af softicemaskine

Når softicemaskinen skal afleveres skal den først rengøres.

Lejeren skal skylle softice maskinen godt igennem med varmt vand efter brug inden den skal afleveres. Når softicemaskinen skal rengøres, hældes der vand i karet i toppen af maskinen. Derefter trykkes der på knappen “rotation” som rengør maskinen selv indvendigt. Tøm maskinen efter 3-5 minutter og tryk derefter på knappen igen. Gør drypbakken ren og tør derefter maskinen udvendigt. Hos Festgear.dk sørger vi selv for at desinficering af softicemaskinen efter udlejning, så den er klar til næste lejer.

Levering / afhentning

Festgear.dk tilbyder udlejning af softicemaskine på det meste af Sjælland. Vi udlejer softicemaskine til bla. Købehavn, Slagelse, Næstved, Roskilde, Helsingør og Hillerød. Prisen for levering og afhentning af softicemaskine lyder på 600 kr. inkl. moms indenfor 20 km fra Greve. Leveringsgebyret kan spares væk ved at hente vores softicemaskine på vores lager i Greve.

Leje periode af softicemaskinen er som standard op til 23 timer. Som udgangspunkt hedder det kl. 10.00 om dagen, mens den skal være tilbage kl. 09.00 dagen efter. Vi tilbyder også udlejning af softicemaskine en weekend af gangen, hvilket skal aftales med Cristian på tlf. 42 17 35 45.

Vælg Festgear.dk som din udlejer

Vi er klar til at yde god service og vi har stor erfaring inden for festudlejning. Festgear.dk leverer sågar til kongehuset, så du kan føle dig helt tryg når du lejer hos Festgear.dk. Ring til Cristian på tlf. 42 17 35 45 for at hører nærmere om udlejning af softicemaskine, eller udfyld vores tilbudsformular. Vi besvarer alle mails så hurtigt vi kan.

Husk – Festgear.dk har Alt til festen

Upload Image...