Helium til balloner

230,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Helium til balloner  – billigere end Bilka

Vi sælger helium til balloner cylinder på 1,8 liter. det svare til ca. 156 liter ballongas. det svare ca til at fylde 20 stk. 9 tommers op med ren ballongas.
Ellers har vi også en heliumtank til 30 og 50 balloner.

heliumtanken til 30 balloner indholder 220 liter ballongas til at fylde det som svare til 30 balloner op i størrelsen 9 tommer.
Vi har også heliumtank til 50 balloner som indholder 440 liter ballongas. Til at fylde det som svare til helium til 50 balloner i størrelsen 9 tommer.

Køb helium nok til dit forbrug.

Brug af helium er meget nemt at bruge, men der findes mange slags af dem. Du kan købe flasker med ballongas i til 20, 25, 30, 50, 75 stk. Bilka solgte nogen på et tidspunkt hvor producenten lige havde ændret sine priser, men for at holde prisen nede fyldte de ikke lige så meget helium i tanken som normalt. Fordi det er blevet dyre og svære at få fat i helium.
OPDATERING: Bilka har udskiftet deres helium leverandør ud, den nye leverandør kender vi ikke.
Du kan være rolig når du køber helium hos os, vi tester flere gange vores produkter af når vi får vare hjem for at sikre at de holder hvad de lover.
HUSK at balloner kun svæver i 5-7 timer uden brug af hi-float som er et gel som gør at dine balloner svæver i længere tid, op til flere dage kan de holde som oppe med helium.