Mega bordfodbold | Menneske bordfodbold | København | Sjælland

3.500,00 DKK

 

 

 

Varenummer (SKU): 22170 Kategori:

Beskrivelse

Lej Mega bordfodbold / Menneske bordfodbold

Kunne du tænke dig at være fodboldspiller for en dag? Lej mega bordfodbold til dit arrangement eller fest og spil fodbold som du aldrig har prøvet det før. Vores mega bordfodboldbane er for alle – store som små.

Mega bordfodbold i København

 

Lej mega bordfodbold og få et brag af en underholdning til din fest / arrangement. Mega bordfodbold kendes også som menneske bordfodbold og er populær til festlige lejligheder og events. Vi leverer mega bordfodbold i København og omegn men også på hele Sjælland. Ønsker du at leje vores kæmpestore fodboldbane, så kontakt os på telefon 42 17 35 45 eller udfyld vores formular med din forespørgsel på udlejning af menneskelig bordfodbold.

Vi udlejer mega bordfodbold i København og resten af Sjælland bl.a. levering af mega bordfodbold i Roskilde, Greve, Sorø, Slagelse, Stenløse, Næstved, Hillerød og Helsingør. Ved større leveringer udlejer vi også menneske bordfodbold på Fyn og i Jylland. Lej mega bordfodbold i dag ved at kontakte os med din bestilling.

 

Facts om Mega bordfodbold / Menneske bordfodbold

Mega bordfodbold eller som nogen også kalder det “menneske bordfodbold” er en super sjov aktivitet, også når man er mange alt fra børn til unge og voksne kan spille menneske bordfodbold. Man får mange gode timer med venner, familie eller kollegaer når man vælger at leje mega bordfoldbold, og banen garanterer MAX UNDERHOLDNING til enhver fest og lejlighed.

Der kan være max 5 deltager på hvert hold i mega bordfodbold. Man kan sagtens være færre deltager på hvert hold.

Menneske bordfodbold er vanskelig at stille op og kræver som min. 1 hjælper og helst lidt flere. Banen vejer omkring 140 – 150 kg og er tung at manøvre rundt. Derfor tilbyder Festgear hjælp til  opsætning, nedpakning  for kun 500 kr. inkl. moms.

Hele mega bordfodbold banen måler 14 gange 7 meter og bliver pustet op på få minutter. Når fodboldbanen er pustet op, skal der fastgøres både reb og bælter til banen, mens hele banen skal fastgøres med pløkker i græsset – ligesom når man slår et telt op, blot i større omfang. Hvis banen skal opsættes indenførs, gøres det anderledes. Her skal mega bordfodbold banen sættes op med en af siderne mod en mur. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, såfremt i ønsker at sætte mega bordfodbold op på egen hånd.

Info om leje af Mega bordfodbold

op til 23 timers udlejning af mega bordfodbold = 3000,- inkl. moms. hvis i henter selv

Udlejning: Lej mega bordfodboldbane / human football bane for kun 3000,- inkl. moms. Banen lejes som regel i op til 23 timer (det vi kalder en dag), men ønsker du et leje mega bordfodbold i mere end 23 timer, så har du mulighed for at aftale nærmere til en god pris.

Levering/afhentning: For kun 500 kr. inkl. moms. sørger vi for levering / afhentning.
Opsætning og nedpakning koster 500 kr.  Spar besværet og brug tiden til andet, så klare vi sagen.

Levering / afhentning af Mega bordfodbold

Vi leverer primært på Sjælland, men ved større bestillinger leverer vi til hele Danmark. Fra Greve på Sjælland leverer vi mega bordfodbold i en radius af 25 km. fra Greve for kun 500 kr. inkl. moms. Dette tilbud dækker over levering, opsætning, nedpakning samt afhentning af menneske bordfodbold.

Rengøring og tørring af bordfodboldbane er ikke inkluderet i prisen, og såfremt banen er mudderet skal den rengøres og hvis den er våd skal den tørres inden aflevering/afhentning. Læs nærmere herunder.

Rengøring og nedpakning af mega bordfodbold banen

Efter brug skal menneske bordfodbold banen gøres ren.

Efter udendørs brug af den store bane, skal den efter behov have en fugtig klud. Bagefter skal den pakkes sammen efter tørring af banen. Ved aflevering/afhentning må menneske bordfodbold banen på ingen måde være våd når den pakkes sammen, da den ikke kan tørre som sammenpakket. Vi forventer at vores aktivitet pakkes pænt sammen ligesom da i modvores mega bordfodbold banen. Er den på nogen måde våd eller ikke pakket ordenligt sammen, tillader vi os at opgave et ekstra gebyr på min 500 kr. inkl. moms. ved om pakning  og 1000 kr ved våd udstyr. Ellers kan i købe en regn forsikring på 500 kr så er i dækket ind hvis den skulle blive våd – regnforsikringen er god hvis i skal have et fast tilbud

Lej menneske bordfodbold i dag

læg varen i kurven og udfyld med kontant oplysninger eller kontakt os på mobil. Vi tjekker mails løbende og alle mails besvares hurtigst muligt. Lej menneske bordfodbold / mega bordfodbold i dag!