Close Search

Type your search terms above and press return to see the search results.

Menu

Firmafest

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Festgear tilbyder den uforglemmelige underholdning til julefrokost, med fest og farver. Når der er firmafest skal der endelig festes igennem og det vil Festgear gerne være med til – Festgear har stor erfaring i at gøre festen til noget helt specielt og uforglemmeligt!

Firmafest og Julefrokost er en tradition, og det er underholdningen ligeså!

Underholdning til julefrokost er en årlig tradition, som firmaet holder år efter år for at give en belønning samt styrke medarbejdernes arbejdsglæde. Der er forskellige firma-traditioner fra firma til firma. Hvis festen afholdes om sommeren, kaldes det sommerfesten, hvis det er i November eller December, er det Julefrokost. Der er selvfølgelig også de store jubilæumsfester, dem må vi ikke glemme.
Festgears mange års erfaring samt passion, for at komme ud og spille til så store fester, kan ikke beskrives. Vi kan både spille til julefrokoster, sommerfester, jubilæumsfester m.m.
Musikken til de forskellige fester er helt op til dig.

Kvaliteten i top, og prisen i bund!

Hvis festen skal være i top, og musikken skal spille så er det Festgear I skal have fat på. I bestemmer selv i fællesskab med Festgear, hvor stor den samlede pakke skal være. Skal det være den store pakke med lys og lyd til 5300 kr. denne pakke vil række til de omkring +200 mennesker, og med garanti en stor fest.
Man kan også vælge den lidt mindre pakke, denne løsning har et mindre lydanlæg, og lidt baggrundslys – prisen her vil være omkring de 4300 kr.
Der skal hellere ikke tages fejl af, at man også kan leje en af landets mest erfarende dj’s, som vil spille de bedste hits i løbet af aftenen!
Musikkens spilletid vil normalt ligge i mellem 4 til 6 timer, men det er helt op til JER hvor længe i vil have dj’en til at fyrre den af.

Festgear vil meget gerne stå for årets fedeste fest, det vil ikke kun være musikken som vil være i top – men også for at underholdningen er i top!

Andet firmafest underholdning!

Når du skal arrangere underholdning til julefrokost eller anden slags firmafest, vil Sjællands absolut billigste udlejning af Sumodragter, vil være sjovt til enhver firmafest underholdning. Det giver en helt bestemt stemning. Du kan læse mere om dette under ’Ydelser’.