Pynt til barnedåb

Der er nogen ting du skal overveje inden du bestiller pynt til barnedåb. Du ved sikkert på forhånd om det er til en dreng eller en pige. Den detalje er på plads, du ligger et samlet budget på hele barnedåben. Der skal derefter tages stilling til om det er heldags arrangement eller er det kun til frokost. Det er jo klart billigst at kun invitere på frokost, typisk vil det være smørrebrød.
Hvis i mangler ideer til en gæstebog til barnedåb eller andet begivenhed hvor i vil have et evigt minde. så se vores nærmere på vores gæstebog barnedåb her
Vi har også en som vi kalder gæstebog babyshower som også kan bruges til en barnedåb. vi har bare selv kaldt den ene babyshower og den anden Barnedåb.

Men uanset om der er fest hele dagen eller kun inviteret til frokost, så skal du skrive ned hvad du ellers skal bruge.! alt fra telt, borde, stole, mad, kage, underholdning, til festpynt

Pynt til babyshower – Det skal fejres

Vi sælger også pynt til babyshower, balloner med it’s a girl, it’s a boy – banner, servietter, borddug i farver og temaer. typisk er det familie og venner som holder en babyshower for den gravide mor, som en overraskelse gemmer man sig typisk i en lejlighed og har dækket op på forhånd. Og når den gravide mor kommer hjem, bliver der RÅBT: babyshower! Når i planlægger et babyshower er det familie og venner der dækker det økonomisk, så sørg for at ligge et budget og fordel udgifterne lige mellem jer.

Huskeliste:

I skal gøre op med jer selv hvordan denne dag, for enten jeres dreng eller pige skal være. Der findes et hav af valg muligheder indenfor pynt til barnedåb / pynt til babyshower.

bryllupstelt-udlejning
Se vores udvalg af pynt til barnedåb