Udlejning af borde og stole København

Udlejning af borde og stole København og øvrige Sjælland. Vi har alt hvad i skal bruge til jeres fest – stort udvalg af borde og stole samt udlejning af service. På vores side har vi gjort det nemt for jer at se priser og ligge jeres forespørgsel på det i ønsker at leje

Udlejning af borde og stole København

Vi kan tilbyde billig udlejning af borde og stole København og øvrige Sjælland. Så står du og mangler et par stole så kontakt os – For vi er til at Stole på..

Uanset hvor mange borde og stole i ønsker at leje så kontakt os via vores kontakt formular eller send forespørgsel direkte via shoppen. 

Pris eksempel. 
50 cafestole med 10 aflange borde Pris fra torsdag/ fredag til mandag = 1150 kr. inkl. moms
50 Luksus banquet stole med 10 aflange borde fra torsdag / Fredag til mandag = 1500 kr. inkl. moms 

Ønsker i at leje dem weekenden efter kan det også lade sig gøre til en bedre pris for weekend nummer to. Kontakt Festgear.dk hvis i ønsker at leje dem i over flere weekender. 

Borde og stole kan hentes på vores lager I greve alle hverdage mellem 09 og 11 efter aftale med Festgear.dk
Vi kan også tilbyde Levering og afhentning af borde og stole hos jer på Sjælland. Send jeres forespørgsel online på shoppen og vi giver en pris på jeres opgave.

 

Meget mere end kun Udlejning af borde og stole

Festgear kan tilbyde meget mere end kun udlejning af borde og stole. På hjemmesiden finder på meget mere som: Hoppeborg til de mindste gæster til festen! Det hitter hos børn. Men også slush-ice maskine leje og Popcornmaskine udlejning eller et flaskekøleskab til at køle alle drikkevarerne ?
ellers kunne det også være et par sumodragter til at bryde i – alle har en Onkel eller en kammerat  som lige skal ned og ligge i græsset.
Festgear.dk har også et stort udvalg af Serviceudlejning som bestik, tallerkener, glas, kaffemaskine, termokander og meget meget mere kan du finde under serviceudlejning. Festgear tilbyder også teltudlejning i mange forskellige størrelser som telte i 3 meter i bredden, 5 meter i bredden, 6 meter i bredden 9 meter i bredden eller 12 meter i bredden. 

Alle vores telte kan forlænges i længden med 3 meter. 
F.eks et telt 6 x 9 meter eller 6 x 12 meter. eller et lækkert telt som måler 9 x 9 meter eller 9 x 12 meter. Til alle vores telte tilbyder vi også leje af gulv enten til et af vores egne telte, eller hvis I selv har teltet men mangler gulvet. så kan i også nøjes med at leje gulvet. 

 

 

 

rund dug
Se vores udvalg her
bertram
Se vores udvalg her