Teltudlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland? Vi har flotte nyere telte i vores udlejnings-sortiment som lejes ud til både private, erhverv, foreninger og det offentlige – Vores telte udlejes i 6 eller 9 meter i bredden, men søger I et mindre telt i bredden så kontakt os nærmere, så vil vi undersøge, om vi kan få de dele hjem, som vi skal bruge til, at I kan få et mindre telt i bredden – længden kan forlænges i 3 meter sektioner
6×6 – 6×9 – 6×12 – 6×15 osv. Eller 9×9 – 9×12 – 9×15.

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Teltudlejning Nordsjælland

Vi tilbyder teltudlejning i Nordsjælland, uanset størrelse har vi sikkert et telt som passer til jeres have – teltene fås i 6×6 – 6×9 -6×12 – 6×15 meter osv. Vi har også større telte som 9×9-9×12-9×15 meter. Ønsker I et telt i andre størrelse kan det muligvis fås hjem, da vi har samarbejdesaftaler med andre teltudlejnings leverandører i Nordsjælland kontakt os nærmere ang. andre størrelser.

Alle vores telte er fra 2015 og leveres med 50 procent vinduer f.eks vinduer i den ene langside og i den ene gavl og resten er lukkede sider op mod en hæk eller op mod husmuren. Vinduerne kan placeres der hvor I ønsker det, da hvert fag er 3 meter og i hvert fag er der 3 små vinduer som også ses på billedet ovenover
Alle teltene leveres med et gyldigt certifikat efter dansk lovgivning og transportable teltkonstruktioner – dette gyldige certifikat kan fremsendes via mail hvis dette ønskes.
Vores professionelle telte kan også klare det danske vejr.

Skræddersyet tilbud på teltudlejning i Nordsjælland

Vi vil gerne sende et uforpligtende tilbud på teltudlejning Nordsjælland og det I står og mangler til jeres fest. Det kan være en god ide hvis I måler jeres have op så ved I hvor stort bredden og længden er i haven, derefter få skrevet ned hvor mange gæster I inviterer – derefter kan I regne ud hvor stort et telt der skal bruges til jeres fest.
Størrelsen varierer alt efter hvor mange gæster der er inviteret, skal der være live band i teltet, et fadølsanlæg eller plads til buffet og et gavebord, så skal der regnes med 1,5 m2 pr person.
Hvis I kun skal have plads til gæsterne i teltet kan I regnes med 1m2 pr person.
Vi sidder klar til at rådgive jer om størrelse og evt indretning af jeres telt og vi kommer gerne på kundebesøg – Ring til Cristian på 42173545

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Se alle varer/telte