Teltudlejning København

Festgear.dk tilbyder teltudlejning i København og kan levere alt det tilbehør som skal bruges.
Vi kan levere telte i flere forskellige størrelser fra 6 meter i bredden og i 6 -9 -12 -15 meter i længden, her nævnes de mest brugte størrelser, men vores telte kan blive op til 36 meter i længden. Festgear kan også levere telte som er 9 meter i bredden og længden kan blive op til 27 meter. Teltene leveres som standart med 50 procent vinduer - det vil sige i den ene gavl og i den ene langside kommer der vinduer i, de to andre sider er helt hvide hvor der også vil komme et dørhul til teltet.

Teltudlejning København
Vores telte leveres altid med et gyldigt certifikat, efter de nye regler som trådte i kraft den 01.01.2015 om transportable telte skal synes og godkendes hver femte år. Vi valgte at investere i nogen helt nye hvide telte - det betyder for jer at I får et nyere telt som overholder dansk lovgivning og kan tåle det danske vejr.Teltudlejning København

Priser på teltudlejning København

Priser på teltudlejning i København kan variere efter størrelse og valget af tilbehør til teltet. Ønsker I at hjælpe med opsætning og nedtagning af telt kan det lejes for omkring 60 kr pr m2. Ønsker I gulv med til teltet og hjælper med opsætning og nedtagning bliver prisen omkring 75 kr pr m2. Ellers er der den løsning at vi står for hele opsætning og nedtagning af telt samt gulv bliver prisen omkring 100 kr pr m2. I kan læse meget mere om vores priser ved at trykke her.

Hvor mange kvadratmeter skal I  bruge?
En god tommelfingerregel  er at regne med 1m2 pr gæst hvis i skal sidde ved aflange borde, plus noget ekstra plads til buffet, dansegulv, bar eller andet der skal stå i teltet.
Hvis i ønsker runde borde eller have mere plads i teltet til b.la dansegulv, bar eller gavebord skal i regne med omkring 1,5 m2 pr gæst. I skal være mere end velkommen til at tage os med på råd kontakt os på: 42173545 eller skrive til os via vores formular på hjemmesiden.

Vi tilbyder andet end bare teltudlejning

Vi tilbyder:

 • Telte                                                                Teltudlejning København
 • Gulv
 • Borde og stole
 • Slush-ice maskiner
 • Popcorn maskiner
 • Hoppeborge
 • Sumodragter
 • Mega bordfodbold
 • Musikanlæg
  Og meget mere
  Vi vil gerne sende jer et komplet tilbud på det I ønsker at leje.


[Total:1    Gennemsnit:5/5]

Send en forespørgsel:


PrivatErherv

Mobilnummer

Andre har også lejet: