Teltudlejning København

Er du pü udkig efter billig teltudlejning til din fødselsdag eller jeres nÌste familie/vennearrangement? Hos Festgear.dk tilbyder vi partytelt udlejning til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi har telte i store og smü størrelse, samt forskellige varianter. Se udlejningsmuligheder og lÌs mere om teltudlejning herunder.

SammensĂŚt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsĂŚtning og nedtagning – Mest populĂŚre

Fü et uforpligtende tilbud pü en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, sĂĽ fĂĽr du et konkret tilbud skrĂŚddersyet til dit arrangement.


Teltudlejning København til fornuftige priser

Drømmer du om at holde bryllup i telt? Eller skal ürets konfirmation foregü i haven? Sü husk en hoppeborg til børnene eller müske stür du for at arrangere familiens sommerfest? Eller skal studenterfesten vÌre nem at afholde?

Der er mange gode anledninger til at overveje festtelt udlejning København. Det er nemlig ofte en bĂĽde prisvenlig og skøn mĂĽde at holde fest pĂĽ. I telt kan du fĂĽ plads til alle dine gĂŚster, I kan nyde sommervejret og haven og bedst af alt – festen slutter først, nĂĽr I ikke gider mere.

Har du allerede overtalt dig selv til at holde en teltfest?

SĂĽ er du kommet til det rette sted. Festgear tilbyder nemlig party teltudlejning København til helt realistiske priser. Vi ved godt, at en fest byder pĂĽ mange udgifter. Derfor har vi gjort det sĂĽ billigt som overhovedet muligt at leje dit “udendørs lokale” til festen.

Vil du vide mere partytelt udlejning København hos Festgear?

Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores festtelte. Vi kan sagtens give dig et uforpligtende tilbud pü teltleje, hvis du har en nogenlunde idÊ om antallet af gÌster.

Udlejning af festtelte i København pü budget

Skal du holde fest pĂĽ budget? SĂĽ skal du leje festtelt i København hos Festgear. Vi tilbyder dig nemlig at leje telte af høj kvalitet og i alskens størrelser – uden at det skal koste dig en formue! Men hvad koster det egentligt? Vi har lavet nogle priseksempler for at give dig et overblik:

Fest med 25 personer – du skal som min. have 1 m2 pr. gĂŚst (siddende ved langborde). Skal der ogsĂĽ vĂŚre plads til bar, dansegulv og drikkevarekøleskab? SĂĽ skal du medregne ca. 0,3 m2 ekstra pr. gĂŚst.

25 gĂŚster x 1,3m2 = 32,5 m2.

Her kan du med fordel leje vores 3m x 12m telt i prislejet 1.800-4.000 kr. Prisen afhÌnger af, om du selv sÌtter teltet op eller om vi skal gøre det for dig.

Fest med 50 personer – igen skal du som min. have 1 m2 pr. gĂŚst. Hvis I skal sidde ved runde borde, skal der faktisk vĂŚre 1,5 m2 – og igen lĂŚgges de 0,3 m2 til for at give ekstra plads.

50 gĂŚster x 1,8 m2 = 90 m2

Du kan leje vores 6m x15 m festtelt. Det koster mellem 2.880 kr. og 5.400 – afhĂŚngigt af om du selv vil stille det op eller du vil betale for denne service.

Udover selve festteltet kan du have behov for at leje andre ting f.eks. borde, stole, service, pynt og udstyr til underholdning. Alt dette hjĂŚlper vi dig ogsĂĽ med. Vores koncept gĂĽr nemlig ud pĂĽ at tilbyde “alt til festen”.

Teltudlejning København med professionel opsÌtning

Vores telt udlejning København tilbydes pü to müder. Enten kan du spare penge ved selv at sÌtte teltet op. Dog skal du vÌre opmÌrksom pü, at det krÌver min. 2 personer og at det tager lidt tid. Du kan ogsü booke vores teltudlejning København med professionel opsÌtning. Her betaler du lidt ekstra for teltet, men sü kommer vi ogsü og sÌtter det op for dig. Det giver dig overskud, ekstra tid til festforberedelse og sikkerhed for, at teltet stür som det skal.

Bestil teltudlejning København med alt hos Festgear – og bliv klar til festen!

Vi er kun et opkald vĂŚk!

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vĂŚlge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange ĂĽrs erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald vĂŚk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

SĂĽ udfyld formularen sĂĽ ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. VÌlg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her. 

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, sü tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig pü den ønskede dato.

  3. FĂĽ et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, nür vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Mest populÌre teltløsninger

  Se alle varer/telte