Festudlejning Køge

Vi kan tilbyde alt til jeres fest uanset om det er kun borde og stole eller om det er med service, gulv, telt lys, køleskab osv. så har vi næsten alt hvad i skal bruge i vores sortiment.

Leje af borde og stole Køge og omegn

Vi har et stort udvalg af stole, mere end 1400 stole på lager, i omkring 6 forskellige slags.
borde har vi til mere end 1500 siddende gæste. bordene fås i forskellige slags og størrelser.
Udover borde og stole har Festgear – hoppeborge, Slush-ice maskiner, popcornmaskiner, sumodragter, menneske bordfodbold og meget mere.
Kontakt Cristian Ryborg fra Festgear.dk næste gang I skal holde fest, uanset størrelse på jeres fest har vi en pakkeløsning til jer.

Festudlejning Køge

Vi tilbyder leje af borde og stole Køge og omegn til de bedste priser.! tøv ikke med at ligge jeres bestilling uanset størrelsen på jeres ordre så vil vi gerne hjælpe jer med en fantastisk fest! Vi leverer og henter i hverdagene senest dagen før og efter jeres fest. Men hvis i hellere vil spare det som transporten koster er i også velkommen til at hente på vores lager.

Se evt vores shop igennem om i har alt hvad i skal bruge til jeres fest! eller tjek hurtigt vores huskeliste igennem vi har lavet herunder.

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Derfor har vi lavet en lille huskeliste herunder:

Det var de vigtigst ting som i skal huske når i holder fest – hvis der er små børn eller babyer så kan i også leje en trip trap børnestol. det er sket et par gange at vores kunder bestiller sådan en i sidste øjeblik fordi de er kommet i tanke om at et vennepar lige har fået en nyfødt.

bryllupstelt-udlejning

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00