Festudlejning Køge

Festudlejning Køge? Vi kan tilbyde alt til jeres fest uanset om det er kun borde og stole eller om det er med service, gulv, telt lys, køleskab osv. så har vi næsten alt hvad i skal bruge i vores sortiment.

Festudlejning Køge

Se vores store udvalg af "alt til festen" her

(tryk på ikonet for at se udvalget)

Leje af borde og stole Køge og omegn

Vi har et stort udvalg af stole, mere end 1000 stole på lager, i omkring 8 forskellige slags.
borde har vi til mere end 1500 siddende gæste. bordene fås i forskellige slags og størrelser.
Udover borde og stole har Festgear – hoppeborge, Slush-ice maskiner, popcornmaskiner, sumodragter, menneske bordfodbold og meget mere.
Kontakt Cristian Ryborg fra Festgear.dk næste gang I skal holde fest, uanset størrelse på jeres fest har vi en pakkeløsning til jer.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Festudlejning Køge

Vi tilbyder leje af borde og stole Køge og omegn til de bedste priser.! tøv ikke med at ligge jeres bestilling uanset størrelsen på jeres ordre så vil vi gerne hjælpe jer med en fantastisk fest! Vi leverer og henter i hverdagene senest dagen før og efter jeres fest. Men hvis i hellere vil spare det som transporten koster er i også velkommen til at hente på vores lager.

Se evt vores shop igennem om i har alt hvad i skal bruge til jeres fest! eller tjek hurtigt vores huskeliste igennem vi har lavet herunder

Derfor har vi lavet en lille huskeliste herunder:

Det var de vigtigst ting som i skal huske når i holder fest – hvis der er små børn eller babyer så kan i også leje en trip trap børnestol. det er sket et par gange at vores kunder bestiller sådan en i sidste øjeblik fordi de er kommet i tanke om at et vennepar lige har fået en nyfødt.