Udlejning af borde og stole

Stoleudlejning

 

Har du brug for udlejning af stole og borde til dit næste store arrangement eller fødselsdag? Festgear.dk sørger for at der er siddepladser til alle dine gæster. Priserne som oplyses er pr. stk for en weekend leje – dvs. at vi leverer dagen før og henter igen dagen efter plus minus et par dage i travle perioder.

Bordudlejning / stoleudlejning København, Køge, Roskilde,

Hos Festgear.dk har vi fast lavpris på stoleudlejning og bordudlejning i København og på hele Sjælland. Vi tilbyder udlejning af borde og stole til fornuftige priser og leverer vores polstrede klapstole og plastik klapborde for kun 500 kr. i fast leveringspris. Vores borde og stole er super lette og nemme at have med at gøre.

Udlejning af borde og stole

Vores priser er konkurrencedygtige og vi kan leverer borde og stole uanset hvor stort festarrangementet er. Vores klapborde i udlejningen måler 76 x 183 cm og fra gulv til overkant Ca. 74 cm. De er letvægts borde som er lavet af plastik og vejer Ca. 13 kg – der kan sidde 3 på hver side uden man sidder tæt.  De er lette at håndtere alene og kan slås ud på få sekunder. Vores klap stole i udlejningen er lavet i let aluminium og fylder ikke ret meget når de klappes sammen. stolene er polstret i stof som gør det lidt blødere at sidde på end almenlige klap stole klapstolen har en vægt på 4,1 kg og må laste med 100 kg.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Levering eller udlevering i København og omegn

Vi tilbyder udlevering fra vores lager i Greve ca. 20  km fra København, og ellers levere vi gerne fra 600-800 kr. for levering og afhentning indenfor 25 km. men vi kan overtales til at leverer og hente andre steder på Sjælland, bl.a. Køge, Næstved, Solrød, Ishøj, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby, Amager, Frederiksberg, Roskilde mf. Ønsker i at spare de penge det koster at få leveret, kan både borde og stole afhentes på vores lager efter aftale.

Lej i dag

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af stole og borde fra Festgear.dk. Kontakt Cristian på tlf. 42 17 35 45 eller udfyld vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage med bekræftelse hurtigst muligt.

Sammen med udlejning af borde og stole er du måske også interesseret i udlejning af festtelt. I så fald har vi nogle af landets bedste priser på teltudlejning og vores telte er at høj kvalitet. Husk – Festgear.dk har alt til festen!

Stoleudlejning
Se vores udvalg på stole her
Bordudlejning
Se vores udvalg af borde her