Bryllupstelt

Mangler I et flot bryllupstelt? Vi har nyre flotte telte som vi købte ind i 2015 de er helt hvide med 50 procent vinduer som kan fordeles som I ønsker det. VI kan også tilbyde tyl på indersiden af teltet, det er det tyl som sidder på indvendige side af taget, det kan også fås til siderne, som vil passe meget godt til vores bryllpstelt som er 9 meter i bredden og det er intet problem at udvide længden med 3 meter sektioner i den ønskede mål så teltet bliver 9×9- 9×12- 9×15 osv alt efter hvor mange I bliver. Hvis I ønsker andre størrelser så kontakt os for nærmere info og priser.

Jeres leverandør af bryllupstelt

Udover vores flotte telte har vi også runde borde, stole som vi kalder Banquet stole som passer rigtigt godt ind i vores bryllupstelte sammen med vores runde borde. Ønsker i duge, service, varme og lysekrone i teltet er det heller ikke noget problem at leje det igennem os. Skriv os en komplet liste over hvad I ønsker at leje så skal vi skaffe det vi ikke har.
Tag os med på råd og vejledning når I skal planlægge jeres bryllup.
Ring til Cristian på 42173545 – Vi kommer gerne ud til et kundebesøg for nærmere planlægning.

En lille huske liste til jeres bryllupstelt

Vi tilbyder:

Teltudlejning tilbydes på Sjælland

København Amager RoskildeHvalsøHerlevHvidovre –  Greve – Solrød – Ishøj – Vallensbæk – Brøndby – Køge Hillerød – Helsingør – Slagelse – Stenløse – Charlottenlund mf. Vi leverer altså overalt på Sjælland og Nordsjælland.

bryllupspynt

Vores Kunder er ikke i tvivl på TrustpilotBryllupstelt

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00