Partytelt til havefesten

Skal der være party i haven? Sommerfest for familien? Konfirmation? Rund fødselsdag? Eller forsamling af vennerne? Der er mange gode grunde til at leje et godt party telt. Hos Festgear som ligger 27 km fra Roskilde og ca. 25 km fra København finder du telte i alle slags størrelser. Om der skal være plads til 20 personer eller 100 personer. Vi har telte til ethvert party!

Partytelte udlejning til den store fest

Hvordan er det nu lige med regler for at opstille et partytelt leje i din egen have? Reglerne siger, at teltet skal være certificeret og godkendt, ellers kan du skulle søge om byggetilladelse blot for at have det stående i 3-4 dage. Heldigvis for dig er alle vores telte godkendte og certificerede. Festen stopper altså ikke her! Den er kun lige begyndt.

Vi udlejer partytelte med eller uden inventar

Leje af partytelt handler ikke kun om at leje et telt. I hvert fald ikke hvis du skal have gang i det helt store party med 50 eller 100 mennesker. Det kræver, at du har borde, stole og service nok. Og det er de færreste, der har nok til så mange mennesker. Hos Festgear partytelt udlejning sørger vi dog gerne for “alt til festen”. Det vil sige, at du også kan leje alskens tilbehør hos os. Udover de helt gængse ting som borde/stole og service er der også mulighed for at leje sjove festmaskiner til f.eks. slushice eller popcorn såvel som hoppeborge. Vi tilbyder også udlejning af duge, salg af engangsduge og alverdens flotte dekorationer til dit party.

Opsæt selv partyteltet eller lad os klare det for dig

Lej partytelt hos os og få dig et telt i høj kvalitet til en lav pris. Hos os er kvalitet nemlig aldrig lig med urealistiske og høje priser. Nej, tværtimod. Vi synes ikke, at dét at leje partytelt skal sprænge dit festbudget. Derfor kører vi altid med lave priser. Det synes vi, er fair. Og vil du spare lidt ekstra? Så kan du vælge at stå for teltopsætningen selv. Du skal blot huske, at I skal være min. 2 mand til opgaven.

Vil du gerne slippe for at tænke på opsætning og om teltet står som det skal – og om det bliver stående hele aftenen? Vi tilbyder gerne at sætte teltet op for dig. Det koster lidt ekstra, men så kan du bruge tiden på alle dine partyforberedelser i stedet.

Kvaliteten på vores telte betyder også, at teltet står godt fast. Det kan holde til både regn og vind. Og der er altså ingen grund til at flytte festen til et andet lokale pga. lidt blæst eller nedbør. Det synes vi, er fantastisk.

Hvilket størrelse telt skal du vælge til din party?

Der findes flere huskeregler, til at udregne hvor stort dit telt skal være. Hvordan du udregner det, afhænger dog af, om dine gæster skal sidde ved runde borde eller langborde. Det kan være svært at overskue, og vi har derfor lavet et par udregninger for at hjælpe dig godt på vej med at vælge det perfekte telt.

– En fest med 55 gæster til rundborde. Du skal regne med 1,5 m2 pr. gæst. og læg gerne 0,3 m2 pr. gæst til. Det gør, at du også har plads til dansegulv, køleskab/bar, musikant osv. Regnestykket hedder 55 gæster x 1,8 m2 = 99 m2. Du har dermed behov for et ret stort partytelt. Det kunne f.eks. være vores 6m x 18m telt, som giver dig lidt over 100 m2.

– En fest med 100 gæster ved langborde. Her skal du regne med 1 m2 pr. gæst + 0,3 m2 til de ekstra ting i teltet. Dit regnestykke hedder dermed 100 gæster x 1,3 m2 = 130 m2. Det passer ret godt med vores 6m x 21m telt.

Der er mange muligheder. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til den rigtige teltstørrelse. Vi har mange års erfaring i branchen, og ved lige præcis, hvornår teltet er alt for lille til formålet og antal personer. Du kan lige så godt vælge et telt med ekstra god plads. For så stor er prisforskellen heller ikke, for at du kan få et par kvadratmeter mere.

Skal du holde party i haven i nærmeste fremtid? Se nærmere på vores flotte teltvarianter her på siden eller kontakt os for at høre mere – og få et uforpligtende tilbud på netop din fest.

En lille huskeliste, som kan gøre jeres party lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top.
 • Mange års erfaring med udlejning af partytelte og inventar.
 • Vi er de bedste til opgaven.

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores partytelte-løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Sammensæt din egen partytelt-pakke

  Gør det selv

  Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede partytelt-løsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Mest populære partytelt-løsninger

  Se alle varer/partytelte