Partytelte

Partytelt til havefesten

Skal der være party i haven? Sommerfest for familien? Konfirmation? Rund fødselsdag? Eller forsamling af vennerne? Der er mange gode grunde til at leje et godt party telt. Hos Festgear finder du telte i alle slags størrelser. Om der skal være plads til 20 personer eller 100 personer. Vi har telte til ethvert party!

Alle vores telte er naturligvis i høj kvalitet. Udført i lækre og slidstærke materialer – alle i hvid. Du får altså et flot telt, der passer til enhver festlig anledning. Teltene monteres med kraftige pløkker, der gør, at teltet kan modstå enhver slags vejr. Du skal derfor aldrig aflyse dit teltparty pga. vejret. Det synes vi, er smart.

Vil du vide mere om vores udlejning af partytelte? Du kan altid ringe til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med havefesten, konfirmationen eller den store fødselsdagsfest.

Festudlejning Nordsjælland

Partytelte udlejning til den store fest

Hvordan er det nu lige med regler for at opstille et partytelt leje i din egen have? Reglerne siger, at teltet skal være certificeret og godkendt, ellers kan du skulle søge om byggetilladelse blot for at have det stående i 3-4 dage. Heldigvis for dig er alle vores telte godkendte og certificerede. Festen stopper altså ikke her! Den er kun lige begyndt.

Leje af partytelt handler ikke kun om at leje et telt. I hvert fald ikke hvis du skal have gang i det helt store party med 50 eller 100 mennesker. Det kræver, at du har borde, stole og service nok. Og det er de færreste, der har nok til så mange mennesker. Hos Festgear partytelt udlejning sørger vi dog gerne for “alt til festen”. Det vil sige, at du også kan leje alskens tilbehør hos os. Udover de helt gængse ting som borde/stole og service er der også mulighed for at leje sjove festmaskiner til f.eks. slushice eller popcorn såvel som hoppeborge. Vi tilbyder også udlejning af duge, salg af engangsduge og alverdens flotte dekorationer til dit party.

Lej partytelt hos os og få dig et telt i høj kvalitet til en lav pris. Hos os er kvalitet nemlig aldrig lig med urealistiske og høje priser. Nej, tværtimod. Vi synes ikke, at dét at leje partytelt skal sprænge dit festbudget. Derfor kører vi altid med lave priser. Det synes vi, er fair. Og vil du spare lidt ekstra? Så kan du vælge at stå for teltopsætningen selv. Du skal blot huske, at I skal være min. 2 mand til opgaven.

Vil du gerne slippe for at tænke på opsætning og om teltet står som det skal – og om det bliver stående hele aftenen? Vi tilbyder gerne at sætte teltet op for dig. Det koster lidt ekstra, men så kan du bruge tiden på alle dine partyforberedelser i stedet.

Kvaliteten på vores telte betyder også, at teltet står godt fast. Det kan holde til både regn og vind. Og der er altså ingen grund til at flytte festen til et andet lokale pga. lidt blæst eller nedbør. Det synes vi, er fantastisk.

Vores kunder er ikke i tvivl på Trustpilot

Hvilket størrelse telt skal du vælge til dit party?

Der findes flere huskeregler, til at udregne hvor stort dit telt skal være. Hvordan du udregner det, afhænger dog af, om dine gæster skal sidde ved runde borde eller langborde. Det kan være svært at overskue, og vi har derfor lavet et par udregninger for at hjælpe dig godt på vej med at vælge det perfekte telt.

– En fest med 55 gæster til rundborde. Du skal regne med 1,5 m2 pr. gæst. og læg gerne 0,3 m2 pr. gæst til. Det gør, at du også har plads til dansegulv, køleskab/bar, musikant osv. Regnestykket hedder 55 gæster x 1,8 m2 = 99 m2. Du har dermed behov for et ret stort partytelt. Det kunne f.eks. være vores 6m x 18m telt, som giver dig lidt over 100 m2.

– En fest med 100 gæster ved langborde. Her skal du regne med 1 m2 pr. gæst + 0,3 m2 til de ekstra ting i teltet. Dit regnestykke hedder dermed 100 gæster x 1,3 m2 = 130 m2. Det passer ret godt med vores 6m x 21m telt.

Der er mange muligheder. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til den rigtige teltstørrelse. Vi har mange års erfaring i branchen, og ved lige præcis, hvornår teltet er alt for lille til formålet og antal personer. Du kan lige så godt vælge et telt med ekstra god plads. For så stor er prisforskellen heller ikke, for at du kan få et par kvadratmeter mere.

Skal du holde party i haven i nærmeste fremtid? Se nærmere på vores flotte teltvarianter her på siden eller kontakt os for at høre mere – og få et uforpligtende tilbud på netop din fest!

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Skal vi ringe dig op?