Festudlejning og serviceudlejning i Nordsjælland

Festudlejning Nordsjælland

Søger du Festudlejning Nordsjælland? Vi tilbyder alt til din fest i Nordsjælland – Vi leverer alt 1 til 2 hverdage før din fest og henter igen de første par hverdage efter din fest! det kan også aftales at leveres samme dag som det skal bruges og hentes igen dagen efter. vi tilpasser jeres behov så godt vi nu kan. Prisen på transport varierer også derefter.

Pris eksempel på: Festudlejning og Serviceudlejning i Nordsjælland

Pris eksempel på borde og stole.
50 cafestole med 10 aflange borde Pris fra torsdag/ fredag til mandag = 1150 kr. inkl. moms
50 Luksus banquet stole med 10 aflange borde fra torsdag / Fredag til mandag = 1500 kr. inkl. moms

Pris eksempel på servicepakke.
Servicepakke til 50 personer
-50 Middagstallerkner
-50 Frokost tallerkner
-50 Kage tallerkner
-100 Middagsknive
-100 Middagsgaffel
-50 kagegaffel
-50 Teske / kaffeskeer. 
-50 Champagneglas
-50 Rødvinsglas
-50 Hvidvinsglas
-50 Portvinsglas
-50 Små vandglas eller stort drikkeglas.
-50 Kaffekopper m. underkop

Den samlede pris på dette er 2425 kr. inkl. moms og opvask lejeprisen er over en weekend.

eller en mindre servicepakke.

-50 Middagstallerkner
-50 Kage tallerkner
-50 Middagsknive
-50 Middagsgaffel
-50 teskeer / kaffeskeer
-50 Rødvinsglas
-50 Små vandglas eller stort drikkeglas.
-50 Kaffekopper m. underkop

Den samlede pris på denne pakke er 1500 kr. inkl. moms og opvask lejeprisen er over en weekend.

Festudlejning og serviceudlejning i Nordsjælland – Festgear tager opvasken

Vi tager opvasken for jer, det eneste i skal gøre er at skylle det igennem for madrester, resten klarer vi. Hvad enten om det er 20 personer eller 50 personer så sæt ikke din opvaskemaskine på overarbejde men lad os klare opvasken for jer for jer. Vores serviceudlejning kan i læse mere om her.  “Ring til os i dag eller send din forespørgsel online! I sender Festgear jeres forespørgsel online, ved at I ligger det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres informationer.

Ønsker i at leje dem weekenden efter kan det også lade sig gøre til en bedre pris for den efterfølgende weekend. Kontakt Festgear.dk hvis i ønsker at leje dem i over flere weekender. 

alt fest grej kan hentes på vores lager I Greve alle hverdage mellem 09 og 11 efter aftale med Festgear.dk
Vi kan også tilbyde, levering og afhentning af alt festudlejning hos jer i Nordsjælland eller øvrige Sjælland. Send jeres forespørgsel online på shoppen og vi giver en pris på jeres opgave.

 

Meget mere end kun festudlejning og serviceudlejning Nordsjælland

Festgear kan tilbyde meget mere Indenfor Festudlejning og serviceudlejning. På hjemmesiden finder på meget mere som: Hoppeborg til de mindste gæster til festen! Det hitter hos børn. Men også slush-ice maskine leje og Popcornmaskine udlejning eller et flaskekøleskab til at køle alle drikkevarerne ?
ellers kunne det også være et par sumodragter til at bryde i – alle har en Onkel eller en kammerat  som lige skal ned og ligge i græsset.
Festgear.dk har udover et stort udvalg af Serviceudlejning som bestik, tallerkener, glas, kaffemaskine, termokander og meget meget mere kan du finde under serviceudlejning. Festgear tilbyder nemlig også teltudlejning i mange forskellige størrelser som telte i 3 meter i bredden, 5 meter i bredden, 6 meter i bredden 9 meter i bredden eller 12 meter i bredden. 

Alle vores telte kan forlænges i længden med 3 meter. 
F.eks et telt 6 x 9 meter eller 6 x 12 meter. eller et lækkert telt som måler 9 x 9 meter eller 9 x 12 meter. Til alle vores telte tilbyder vi også leje af gulv enten til et af vores egne telte, eller hvis I selv har teltet men mangler gulvet. så kan i også nøjes med at leje gulvet