Leje af hoppeborg i København og omegn

Leje af hoppeborg er noget alle børn kan få timer til at gå med, det er virkelig underholdne for de voksne at se på. Vi udlejer især hoppeborge til børnefødselsdage, idrætsforeninger eller til udendørsarrangementer og events.

Vi har flere hoppeborge liggende på lager og vores udvalg dækker over både mindre hoppepuder til kæmpe hoppeborg bannere med eller uden rutsjebane. Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du hjælp til at beslutte hvilken hoppeborg du skal vælge, så kontakt os og lad os sammen finde den helt rette hoppeborg til dit arrangement.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Leje af Hoppeborg udlejning

Leje af hoppeborg er noget både børn og voksne kan få mange timer til at gå med. Derfor kan festgear.dk stærkt anbefale at leje en hoppeborg til enhver fest med børne deltagere.

Priser på leje af hoppeborge

Priserne varierer afhængig af modellen og vi er stolte af at være blandt Sjællands billigste udlejere af hoppeborge. Vi har samlet nogle pakketilbud til vores kunder, hvor vi giver rabat hvis du lejer mere end ét produkt hos os. Eksempelvis giver vi  rabat på en popcornmaskine ved leje af hoppeborg, og en god samlet rabat, hvis der bestilles yderligere et produkter hos Festgear såsom en slush-ice maskine mv.

Levering/afhentning af hoppeborge tilbydes for 500 indenfor 20 km fra Greve,-

Opsætning og nedtagning: på græs tilbydes for 500,-

Levering eller afhentning

Vi tilbyder levering og afhentning på det meste af Sjælland. Såfremt du ønsker at spare pengene, kan vores hoppeborge afhentes på vores lager efter aftale. Vi skal gøre vores kunder opmærksom på, at vores hoppeborge kan vejer over 100 kg og de skal pakkes sammen på samme måde, som de bliv udleveret. Såfremt de ikke er pakket ordenligt sammen ved aflevering, opkræves der et beløb på 250,- og ved vådt udstyr opkræves der 500 ,-. Ønsker du at få en regn forsikring på hoppeborgen koster det 250,- uanset om hoppeborgen bliver våd eller leveres tilbage tør.

Ønsker du at bespare besværet, så overlad det hele til os – levering, opsætning, nedpakning og afhentning til aftalt pris.

Hvor længe udlejes hoppeborgen?

Vi siger op 23 timer. Et eksempel kan være at du skal bruge hoppeborgen en lørdag kl. 11.00 – så skal hoppeborgen tilbageleveres inden kl. 10.00. Hos Festgear er vi fleksible og har du særlige ønsker til tidspunkter og tidsinterval kan det aftales med Cristian. Ved bestilling spørger vi altid ind til, hvornår kunden forventer at være færdig med produktet. Vi skal gøre opmærksom på, at hoppeborge ikke må stå ude natten over og derfor skal pakkes sammen efter dagens brug.

Lyder det som noget du vil høre nærmere om så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til Cristian på tlf. 4217 3545. Lej en hoppeborg i dag!

Du er også velkommen til at besøge vores anden hjemmeside for hoppeborg udlejning og se dig omkring.