Leje af køleskab

Leje af køleskab? Hos os kan i leje køleskabe med eller uden glaslåge -Flaskekøleskab er dem med glaslåge som kan indholde 320 l. og dem uden glaslåge er 200 l.
Et flaskekøleskab kan lejes for 550 kr. inkl. moms plus transport Et lille flaskekøleskab på 200 l. uden glaslåge kan lejes for 300 kr. inkl. moms plus transport.

Leje af køleskab

Med et flaskekøleskab fra Festgear.dk kan I holde øl og vand kolde til gæsterne, uanset om det er stort eller lille køleskab så kan de både bruges til øl, vin og vand eller holde desserten kold.
Vi leverer og henter igen på det meste af Sjælland - Leverings prisen kommer an på dit postnummer, men det kan leveres helt ned til 375 kr. inkl. moms  for levering og afhentning
F.eks leje af køleskab København kan leveres og henters for 375 kr. i hverdagene mandag til torsdag

leje af køleskab

Udlejning - leje af køleskab

Vi tilbyder udlejning af køleskab med levering og afhentning - vi leverer i hverdagene et par dage før jeres fest og henter igen ugen efter, mandag/tirsdag henter vi det hjem igen.
Vi kan også tilbyde udlejning af køleskab i en længere periode - kontakt os på mobil eller mail for at høre nærmere om langtids leje.

Kontakt os for en pris på leje af køleskab samt levering og afhentning - tryk her

Send en forespørgsel:


PrivatErherv