Leje af køleskab? Hos os kan i leje køleskabe med eller uden glaslåge -Flaskekøleskab er dem med glaslåge som kan indholde 320 l. og dem uden glaslåge er 200 l.

Et flaskekøleskab kan lejes for 700 kr. inkl. moms plus transportMed et flaskekøleskab fra kan I holde øl og vand kolde til gæsterne, uanset om det er stort eller lille køleskab så kan de både bruges til øl, vin og vand eller holde desserten kold.

Vi leverer og henter igen på det meste af Sjælland – Leverings prisen kommer an på dit postnummer, men det kan leveres helt ned til 600 kr. inkl. moms  for levering og afhentning
F.eks leje af køleskab København kan leveres og henters for 600 kr. i hverdagene mandag til torsdag.

Udlejning – leje af køleskab

Vi tilbyder udlejning af køleskab med levering og afhentning – vi leverer i hverdagene et par dage før jeres fest og henter igen ugen efter, mandag/tirsdag henter vi det hjem igen.
Vi kan også tilbyde udlejning af køleskab i en længere periode – kontakt os på mobil eller mail for at høre nærmere om langtids leje.

Kontakt os for en pris på leje af køleskab samt levering og afhentning – tryk her

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.