Helium til balloner

helium til balloner

Helium til balloner fås i mange forskellige størrelser og farver, og det kan være en jungle at finde nøjagtig den flaske helium til balloner i skal bruge, så derfor forsøger vi at gøre det så godt vi kan med vores vejledning. Vores beregninger / kvaliteten på balloner har en stor betydning for at ballonerne kan svæve, og kan holde på helium uden at springe.

Vores engangsflasker i f.eks 1,8 liter ren helium kan fylde 20 stk. – 9 tommers helium balloner op, helium ballonerne har en diameter på 23 cm. Vi har også en stor flaske på 414 liter ren helium, som kan fylde ca 50 balloner af 9 tommer op med helium.

Helium ballonerne svæver i ca 6-7 timer alt efter varme. MEN med Hi – Floa0t, (Hvis du ønsker at ballonerne svæver i længere tid) kan du med Hi-float, FLYluxe  få dine balloner til at svæve i flere uger. For at holde dine balloner nede kan du bruge en vandballon med vand i, eller en ballonvægt så du kan stille dem på bordet, eller på gulvet.

ballongas / Helium kært barn har mange navne

Ballongas er “næsten” det samme som Helium Det bliver brugt til det samme formål at puste balloner op til forskellige begivenheder.
Men for en fagmand ved man at Ballongas er en lille smule mere urent end Helium. Da Helium er 99,99 procent rent Helium så er ballongas fra industriflaskerne en smule mere urent. Det er stadig ikke giftig men er stadig kun beregnet til at puste balloner op med.
Det som en fagmand vil kalde ballongas er de store tunge industri flasker på enten 10 kg eller 20 kg ballongas. ballongas kan være en økonomisk fordel hvis i skal puste mange balloner op. f.eks 250 balloner så kan i for få tusind kroner komme afsted med en 20 kg flaske ballongas. når i er færdige med at bruge flasken skal den afleveres samme sted som den blev afhentet ved.

Genopfyldning af Helium / ballongas.

Har du købt en flaske helium og fået den tilsendt med posten – så er det med stor sandsynlighed en engangsflaske som I har købt jer, de er små som kan være i en indkøbspose og er rimelig let når den er tom. så er det engangsflaske om disse kan ikke genopfyldes med helium, de skal bortskaffes på den lokale genbrugsstation. spørg evt personalet der hvis du skulle være i tvivl.
Men har du købt en stor industri flaske til Helium så kan du få den fyldt op, ombyttet ved din lokale ballonmand eller festbutik. En go ide er at ringe i forvejen inden du kører turen til den nærmeste festbutik eller ballonmand.

Brug kun Helium til balloner – og ikke til Mickey Mouse stemme

Helium er 2.grundstof som er farveløs, lugt og smagsfri samt et ugiftigt gasart. Brug kun helium til folieballoner, alm. latex balloner og ikke til at underholde selvskabet med at indånde helium for at din stemme bliver lys / pivet i en kort stund – det er underholdne, og fristene at gøre det men det kan være farligt at indånde helium, da lungerne kan klappe sammen og man bliver kvalt. Så brug kun helium til at pynte op med latex balloner og folie balloner. læs mere om det her

Helium / ballongas

Brug af helium til balloner er meget nemt at bruge, men der findes mange slags af dem. Du kan købe flasker med ballongas i til 8 stk, 20, 30, 50, 75 stk. Men der er også mange som snyder lidt med indholdet, ikke nødvendigvis fra sælgeren men fra producenten. Der er en del om marked og der er mindre og mindre helium tilbage. Hvordan løser man så det problem? Jo man hæver bare priserne på ballongas pr. tank. MEN der er så nogen producenter der fylder mindre i tanken til den samme pris. Så er de nemlig de billigste på marked. Og det er de færreste indkøber der lige en gang i mellem tester produktet. For at se om der nu også er helium til 50 balloner i den tank man nu tester af.

MEN bare rolig, vi holder altid et vågent øje med de vare vi får hjem om de nu holder det de lover. Og om det vi lover til vores kunder at det er holder.