Teltudlejning Holbæk

Festgear tilbyder teltudlejning Holbæk til både private, foreninger, erhverv og det offentlige. Skal du holde en fest men mangler et festtelt som kan tilpasses i størrelse så har Festgear et telt til dig. Festgear tilbyder levering på hele Sjælland, uanset størrelse af teltet levere vi teltudlejning i Holbæk med et smil.

Information omkring teltudlejning Holbæk

I 2015 trådte en ny regel i kraft som betyder at alle telte over 50 kvm Skal certificeres hver femte år. Hvis teltet ikke er certificeres eller ikke er gyldigt skal lejer/ I som kunde søge om tilladelse hos den kommune som I nu bor i. Hvis det ikke bliver overholdt og det bliver opdaget får lejer en bøde – det er ikke udlejer der får en bøde, hvilket vi ikke helt forstår da dette er med til at sætte fokus på at hvis der findes et certifikat på teltet er det godkendt og i forsvarligt stand. Alt dette med den nye regel kom pga. Cirkusteltet der kollapset over publikum under en forestilling i 2013.

Men bare rolig alle vores telte er en professionel kvalitet og er certificeret og godkendt. Et gyldigt bevis kan sende på mail, hvis det ønskes. Vores teltdug er ikke noget nylon fra et byggemarked. Men en tyk pvc dug som kan tåle at blive brugt mange gange om året og teltet står også efter et lille blæsevejr. Og samtidig holder den tykke dug også på varmen i teltet.
Hvis teltet skal stå på græs og teltet skal bruges over aften/natten vil vi anbefale at bruge gulv i teltet. Da teltet kan dugge om aften hvis man ikke har et hård underlag på græsset, også er oplevelsen også bedre når man sidder på borde og stole på et hård underlag. Hvis I ikke selv har noget gulv ligene kan det også lejes igennem os.

Priser og størrelser på teltudlejning i Holbæk

Prisen på teltudlejning i Holbæk varierer efter størrelsen og om I ønsker at stille to hjælper til opsætning og nedtagning af teltet. Eller om Festgear skal stå for hele opsætning og nedtagning af teltet.
Hvis I ved hvor stort et telt der kan stå i jeres have skal i min regne med 1 m2 pr. person ved aflange borde hvis I ønsker runde borde skal der regnes med 1,5 m2 pr. gæst plus plads til inventar som buffeten, barområde, dansegulv, live band og meget mere
Kontakt os hvis I er i tvivl om størrelsen eller kan i lære mere om vores priser på teltudlejning klik her

 

Teltudlejning Holbæk

 

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.

    Se alle varer/telte