Sølvballoner

Skal du holde en glamourøs, sofistikeret eller måske bare en ekstra ekstravagant fest, vil det uden tvivl klæde dit festlokale at blive pyntet med sølvfarvede balloner. Sølvballoner har et metallisk look på ydersiden, der ud over at tilføre en følelse af luksus, også kan fremstå moderne eller endda futuristisk. De sølvfarvede balloner skaber mange muligheder for dekoration, da de kan benyttes både alene eller i kombination med andre elementer, som alle vil sætte forskellige præg på festen.

Dekoration til den ekstravagante fest

Der er mange tænkelige glamourøse begivenheder, hvor sølvballoner kan være med til at sætte den sofistikerede, men festlige stemning. Her er et bud på, hvornår ballonerne kan tages i brug:

  • Nytårsfesten forekommer kun én gang om året, og det alene gør denne begivenhed ekstra speciel. For mange er nytåret årets største fest, og med det i tankerne, er der meget passende at gøre lidt ekstra ud af pynten denne aften. Ud over truthorn og bordbomber, kan de sølvfarvede balloner give nytårsfesten den ekstra smule festlighed der skal til, for at gøre nytåret ekstra specielt
  • Sølv er et oplagt farvevalg til firmafesten. Dette skyldes, at sølv fremstår professionelt og kan have et industrielt udtryk. Sølv er dog på samme tid festlig, så firmafesten, med nogle sølvballoner, får tilføjet den rette mængde sjov og afslappethed, uden at gå over gevind.
  • En gallafest er også det perfekte sted at pynte med sølvballoner. En galla er jo nærmest essensen af glamour og ekstravagance, og de sølvfarvede balloner vil tilmed pynte på billeder, som bliver taget til gallafesten.
  • Ud over at være det perfekte match i forhold til tema, er et sølvbryllup som regel også en begivenhed, der fejres med sofistikeret manér. Dermed passer sølvballoners udseende og den stemning, de skaber, også til denne anledning.
  • Anledningen behøver ikke nødvendigvis at være ekstravagant, for at benytte sølvballoner. Måske passer de sølvfarvede balloner bare godt til den person, der skal fejres. Der vil helt sikkert blive sat pris på, hvis den fejredes personlige stil er tænkt med i dekorationsovervejelserne.

 

Sølvballonen kan skabe vidt forskellige stemninger

Sølvballonen kan bruges på mange måder, da de kan skabe forskellige stemninger, alt afhængig af konteksten, de placeres i. Bruges sølvballonen til gallafesten, og får den lov til at tale for sig selv ved at stå alene, vil den give festen en følelse af luksus. Den kan også benyttes på en mere dæmpet og mindre højtidelig måde, ved eksempelvis at placere den i bundter med balloner i andre farver – herved bliver omgivelserne mere festlige, men samtidig sofistikerede, da den sølvfarvede ballon er med til at dæmpe den visuelle støj fra de farvede balloner.

Når du kombinerer farver og/eller materialer, er det vigtigt at orientere sig om, hvad der er i det rum, som dekorationerne skal pryde. Dette skyldes, at dekorationerne helst skal passe godt til indretningen i rummet, hvis den elegante balance skal bevares. Heldigvis er sølv en ret neutral farve, og den vil derfor fungere sammen med de fleste omgivelser.