Udlejning af små og store festtelte

Leder du efter flotte festtelte til den næste store begivenhed? Bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag? Måske et nabo-arrangement, en fætter-/kusinefest eller noget helt tredje?

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Flot festtelt til enhver anledning

Festgear tilbyder små som store telte, der kan bruges til fest eller forsamling af enhver art. Vi har mange gode størrelser samt tilbehør til teltene, hvilket gør det super let for dig at holde festen hjemme i haven. Alle vores fest telte er udført i hvide og slidstærke materialer. Du får altså et stilfuldt telt, der også kan modstå både regn og vind. Ingen grund til at aflyse festen i telt pga. dårligt vejr. Det synes vi, er smart.

Vores fest telt udlejning kører naturligvis også kun med godkendte og certificerede telte, så du ingen problemer har med at have teltet stående i haven i et par dage. Du skal derfor ikke bekymre dig om bygningsreglementet, byggetilladelser eller lignende. Alle telte er tilladte at sætte op i haven – og de er mærket med synligt certifikat på dem alle.

Lej festtelt hos os, og bliv klar til den store dag. Du kan altid ringe og spørge os til råds, hvis du er i tvivl om, hvor stort et telt du skal vælge – eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med festen!

Hvad koster leje af et festtelt?

Vores festtelt udlejning tilbyder telte til enhver størrelses fest. Men hvor stort et telt skal du egentlig bruge? Og hvad koster det? Det kan være svært at regne ud selv. Her får du derfor nogle eksempler på, hvilke telte du kan leje til antal personer og en anslået pris på det.

Priseksempler ved leje af festtelt:

– Lille telt på 3m x 6m – dette mindre telt passer til den lille fest. Det vil sige med ca. 15-20 personer og er ideelt til den mindre fødselsdag eller venne-arrangementet. Prisen er 1.150-2.250 kr. – alt efter om du skal have hjælp til opsætning.

– Mellem telt på 6m x 9m – et mellemstort telt som dette lader dig invitere omkring 30-50 gæster og er perfekt til den mellemstore fødselsdagsfest eller konfirmation for familien. Prisen er 2.250-4.500 kr. – alt efter om du selv vil sætte teltet op.

– Stort telt på 6m x 21m – denne store teltløsning giver dig plads til omtrent 80-120 gæster og er optimalt til bryllup eller den helt store runde fødselsdagsfest. Hvor mange der præcis kan være i teltet, afhænger typisk af, om du vælger runde borde eller langborde. Prisen er 5.040-9.450 kr. – afhængigt af om du sætter teltet op selv.

En god huskeregel, når du vælger størrelse på teltet, er, at der skal være min. 1 m2 pr. gæst (ved aflange borde) og gerne lidt overskydende kvadratmeter f.eks. 0,30 m2 pr. gæst. Dette giver god plads til buffet, musikanter, dansegulv og køleskab med drikkevarer. Skal gæsterne sidde ved runde borde, bør du regne med ca. 1,5 m2 pr. gæst + 0,30 m2 for at give den ekstra plads til buffet og lignende.

Du kan leje festtelt til enhver anledning hos os. Vi har telte til det lille såvel som det større selskab. Desuden udlejer vi også borde, stole, service mm. Du kan med andre ord leje alt til festen hos Festgear. Det synes vi, er smart!

Vil du have et uforpligtende tilbud på leje af telt og tilbehør? Kontakt os gerne på telefon eller mail – vi sidder klar til at hjælpe dig med at sætte festen i gang.

Se alle udlejningvarer

Udlejning af festtelte i god kvalitet

Telt fest er en fest med gang i! Når du har flyttet festen hjem i haven, er der ikke langt hjem. Og du kan holde festen i gang, så længe du vil. Ikke noget med at restauranten lukker på et bestemt klokkeslæt. Det synes vi, er fantastisk.

Synes du også en fest i telt lyder som en god idé? Så er du kommet til det rette sted. Festgear tilbyder nemlig festtelte leje i høj kvalitet. Ja, faktisk skiller vi os ud fra mange andre i branchen. Vores telte er nemlig af virkelig god kvalitet, samtidig med at du kan leje et festtelt til en lav pris. Det er ikke blot teltene, der er af god kvalitet. De stilles også op med meget kraftige pløkker, der gør, at teltet kan tåle al slags vejr!

Vores festtelt leje tilbydes som to forskellige pakkeløsninger. Det betyder, at du enten kan vælge at sætte teltet op selv og spare lidt penge på festbudgettet. Eller at du kan betale lidt ekstra og lade os stå for opsætningsarbejdet. Det er helt op til dig, hvad du vælger. Men det kan sagtens betale sig at få os til at gøre arbejdet. Så kan du nemlig koncentrere dig om alle de andre festforberedelser! Og ikke mindst være sikker på, at teltet bliver stående, som det skal. Husk, at være min. 2 personer til opsætning af teltet – hvis I vil gøre det selv.

telt

Udover telte har vi alt inventaret til festen

“Alt til festen” er en del af vores koncept. Vi udlejer altså ikke blot telte til fest. Vi tilbyder også udlejning af alt det andet, du skal bruge til at fuldende festen med. Du har formentligt ikke selv borde, stole og service til 50 eller 100 gæster. Det kan du derfor leje det med i din pakke. Vi tilbyder også alverdens andet tilbehør som engangsduge, fade, kaffemaskine, køleskab og køkkenudstyr. Kedelig skal festen bestemt ikke være, derfor kan du også leje hoppeborge, slushice-maskine, popcornmaskine og lignende med til dit festlige telt.

Drømmer du om den helt perfekte teltfest i haven? Festgear har det helt rigtige telt – samt alt det andet til festen. Gå på opdagelse her på hjemmesiden eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan realisere din fest.

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Mest populære teltløsninger

  Se alle varer/telte