Teltudlejning Amager

Er du på udkig efter en teltudlejer på Amager?
Vi kan tilbyde telte i forskellige størrelser og de mest poplære telte er 6×6 – 6×9 – 6×12 -6×15 og vores 9 meter telte fås i 9×9 – 9×12 – 9×15 som kan forlænges ydeligere med 3 meter moduler.
Hvis I mangler andre størrelser på telte kan i ringe til Cristian fra Festgear.dk så skal han se hvad han kan gøre for at i får et telt som passer til jeres have.
Vinduer kan placeres der hvor det ønskes og det leveres som standart med vinduer på den ene langside og i den ene gavl hvis I ønsker flere vinduer kan det aftales mod et beløb pr vindus side

Vores professionelle telte kan klare det danske vejr og alle vores teltene har et gyldigt certifikat  over 50m2 efter dansk lovgivning om transportable teltkonstruktioner – dette gyldige certifikat kan fremsendes via mail hvis dette ønskes at se et bevis på det.
De nye regler trådte i kraft Januar 2015 og det betyder hvis I som kunder lejer eller låner et telt som er over 50 m2 skal der være et gyldigt certifikat – hvis ikke der findes et gyldigt certifikat skal I som lejer/lånet et telt søge om byggetilladelse hos den kommune som I nu bor i.
Slip for besværet og lej igennem os, så skal I hverken søge om byggetilladelse eller betale for en tilladelse for at have et telt stående i haven over en weekend.

konkurrencedygtig tilbud på teltudlejning Amager

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på teltudlejning Amager.
Prisen varierer alt efter hvor mange gæster der er inviteret, og kommer også an på hvordan i vil indrette teltet, runde borde og gavebord samt buffeten og en bar tager meget af pladsen i forhold til hvis der kun skulle være plads til borde og stole.
I kan regne med 1m2 pr gæst hvis der kun skal være stole og aflange borde hvis i ønsker plads til buffet, gavebord eller en bar skal der regnes med 1,5 m2 pr gæst
Vi er klar til at rådgive jer om størrelse og evt indretning af jeres telt og vi kommer gerne på kundebesøg – Ring til Cristian på 42173545
Hvis i vil læse mere om vores priser på teltudlejning tryk her.

Vi tilbyder meget andet end bare teltudlejning Amager

Vi tilbyder alt indenfor:

telt

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.

  Vi er kun et opkald væk!

  Mobil: 42173545

  Mandag til Fredag: 08:00-18:00
  Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
  Helligedage: 10:00-18:00

  Se alle varer/telte