Teltudlejning Bagsværd

Leder du efter teltudlejning Bagsværd? Festgear tilbyder telte i forskellige størrelser til ethvert arrangement – private, foreninger, erhverv eller offentligt. Vi har flere forskellige størrelser i bredden. Og længden kan altid udvides med et 3 meter sektion, så det kan passes ind i de flest haver/ gårdspladser.

Overvejelser ved teltudlejning Bagsværd

I skal overveje hvor teltet skal stå da telt og gulv følger havens terræn. Vi kan ikke give en pris på opklodsning uden at vi har set haven først evt. måle efter. Det vil være surt at stå på dagen, hvor vi sætter op og finde ud af der hvor teltet skal være, at der mangler en meter i den ene ende. Så det bedste ville være, at i har målt haven op med et målebånd eller en tommestok. Så er vi også forberedt, hvis teltet skal være en meter mindre i den ene ende. Så vi kan nå at bestille det ekstra hjem så det kan passe ind i jeres have.

Derefter skal i få talt op hvor mange gæster i har inviteret til jeres arrangement I skal regne med 1m2 pr. person ved aflange borde hvis i skal have runde borde vil det være en go ide at regne med 1,5m2 pr. person
Derefter kommer plads til buffeten, køleskab eller live band.

Priser på telte med eller uden gulv

Priser på teltudlejning Bagsværd varierer efter størrelsen på teltet – et større telt koster mere. Hvis i ønsker at stille to til rådighed til opstilling og nedtagning kan i spare nogen penge, hvis i ikke kan stille to hjælper kan vi også tage ekstra mandskab med til opgaven også klare vi opsætning og nedtagning af telt.
Vi har lavet en prisoversigt over størrelser og priser på vores telte med eller uden gulv det kan i læse meget mere om vores priser her

Din leverandør af alt til festen

Vi har telte, gulv, borde, stole varmekanoner, lyskæde, lysekrone, hoppeborge, slush-ice maskiner, sumodragter, popcorn maskiner, menneske bordfodbold, musikanlæg, serviceudlejning, køleskabe og meget mere.
Har vi ikke lige det du søger? Så tøv ikke med at kontakte os da vi har et samarbejde med andre i branchen og de har sikkert lige den ting som I mangler for at jeres fest bliver perfekt.

telt grå

Teltudlejning Bagsværd

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er I top 

Mange års erfaring 

Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk! Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.

    Se alle varer og telte