Teltudlejning Ballerup

Festgear tilbyder teltudlejning Ballerup til både erhverv, foreninger, private og det offentlige.
Vi har mere end 800 m2 telt som kan deles op i flere forskellige størrelser f.eks. 6×9 eller 6×12
Vi kan også tilbyde 9×9 eller 9×12 meter telte. Teltene fås i bredden 6 eller 9 meter og kan forlænges i længden med 3 meter sektioner som gør at de kan tilpasses de fleste haver.

Teltudlejning Ballerup

Leje af borde og stole Ballerup?

Søger du også leje af borde og stole Ballerup – så har vi et stort udvalg af f.eks stole mere end 1000 stole har vi på vores lager lige fra klapstole til stabelstole med eller uden polstring, vi har også luksus stole som vi kalder “Banquet” ellers har vi også guld stole i vores udlejning.  aflange borde har vi mere end 100 på lager, de findes også i en mindre størrelse som er 120 cm lang.
Stort udvalg af runde borde til 6 personer som findes i ø120, runde borde til 8 personer som måler ø160 cm eller vores runde borde til 10-12 personer som måler ø180.
Ønsker du om rådgivning om hvilken borde og stole i skal leje til jeres fest? så kontakt os og hør nærmere. se vores udvalg af stole her ellers se vores udvalg af borde her

Vores kunder er ikke i tvivl på Trustpilot

Størrelsen? – hvor stort et telt skal du bruge?

Størrelsen kommer meget an på hvor stor jeres have er og hvor mange gæster der er kommer til jeres arrangement. Når i har målt jeres have op med målebånd eller tommestok, skal i så regne med 1m2 – 1,5m2 pr. gæst det kan variere efter bordstørrelse og om i ønsker plads til buffeten, dansegulv, band eller andet i jeres lejede telt. Lad os høre hvordan i tænker jeres telt skal indrettes så vil vi komme med det bedste tilbud til jeres fest.

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Priser på teltudlejning Ballerup

Hvad koster teltudlejning Ballerup? – Der er flere forskellige løsninger som I skal gøre op med jer selv. Vil i betale jer fra det og bestille med opsætning og nedtagning uden hjælp fra kunden. Eller hvis i har mod på at stille to hjælper til rådighed til opsætning og nedtagning bliver det naturligvis billigere. Da Festgear ikke skal bestille ekstra mandskab for at kunne løse opgaven.
Priserne er regne ud fra pr. m2 men vi sender jer gerne et tilbud på telt, gulv, borde, stole og meget mere. Vi sender et tilbud på det i ønsker at leje til jeres arrangement læs mere om prisen her

Festgear.dk har alt til festen

Vi kan tilbyde meget mere end bare telte, borde og stole. Vi har alt fra Menneske bordfodbold til hoppeborge, sumodragter, popcornmaskiner, slush-ice maskiner, musikanlæg, varmekanoner, lyskæde, serviceudlejning og meget mere. Har vi glemt at nævne noget som du mangler? Så tøv ikke med at kontakte os, da det sikkert er noget vores samarbejdes partner har i udlejning.

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Skal vi ringe dig op?