Teltudlejning Ballerup

Festgear tilbyder teltudlejning Ballerup til både erhverv, foreninger, private og det offentlige.
Vi har mere end 400 m2 telt som kan deles op i flere forskellige størrelser f.eks. 6x9 eller 6x12
Vi kan også tilbyde 9x9 eller 9x12 meter telte. Teltene fås i bredden 6 eller 9 meter og kan forlænges i længden med 3 meter sektioner som gør at de kan tilpasses de fleste haver.

Teltudlejning Ballerup

Størrelsen? – hvor stort et telt skal du bruge?

Størrelsen kommer meget an på hvor stor jeres have er og hvor mange gæster der er kommer til jeres arrangement. Når i har målt jeres have op med målebånd eller tommestok, skal i så regne med 1m2 – 1,5m2 pr. gæst det kan variere efter bordstørrelse og om i ønsker plads til buffeten, dansegulv, band eller andet i jeres lejede telt. Lad os høre hvordan i tænker jeres telt skal indrettes så vil vi komme med det bedste tilbud til jeres fest.
teltudlejning kontakt os

Priser på teltudlejning Ballerup

Hvad koster teltudlejning Ballerup? – Der er flere forskellige løsninger som I skal gøre op med jer selv. Vil i betale jer fra det og bestille med opsætning og nedtagning uden hjælp fra kunden. Eller hvis i har mod på at stille to hjælper til rådighed til opsætning og nedtagning bliver det naturligvis billigere. Da Festgear ikke skal bestille ekstra mandskab for at kunne løse opgaven.
Priserne er regne ud fra pr. m2 men vi sender jer gerne et tilbud på telt, gulv, borde, stole og meget mere. Vi sender et tilbud på det i ønsker at leje til jeres arrangement læs mere om prisen her

 

Festgear.dk har alt til festen

Vi kan tilbyde meget mere end bare telte, borde og stole. Vi har alt fra Menneske bordfodbold til hoppeborge, sumodragter, popcornmaskiner, slush-ice maskiner, musikanlæg, varmekanoner, lyskæde, serviceudlejning og meget mere. Har vi glemt at nævne noget som du mangler? Så tøv ikke med at kontakte os, da det sikkert er noget vores samarbejdes partner har i udlejning.

Send en forespørgsel:


PrivatErherv

Andre har også lejet: