Teltudlejning Birkerød

Mangler du teltudlejning Birkerød? Festgear har alt det du skal bruge for at holde en fest. Vores telte fås i forskellige størrelser og kan udvides i længden så den passer ind i jeres have. Bredden på teltene er enten 6 eller 9 meter og vi råder over 400 m2 telt med tilhørende gulv.

teltudlejning Birkerød

Vores kunder er ikke i tvivl på Trustpilot

Hvad er prisen på teltudlejning Birkerød?

Prisen på teltudlejning i Birkerød kommer an på størrelsen af teltet og om i ønsker gulv med til teltet? Vi vil altid anbefale at leje gulv med til teltet, hvis man ikke selv har noget liggende da gulvet er med til at holde kondensvand under gulvet så teltet ikke dugger

Vi tilbyder også nogen forskellige løsninger på teltudlejning i Birkerød F.eks. kan i hjælpe 2 personer med opsætning og nedtagning af teltet, så spare i penge på det ekstra mandskab som Festgear skulle have med.
Men vi har også løsningen hvor Festgear står for hele opsætningen og nedtagning af teltet.

 

Læs mere om priser på teltudlejning her

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Hvor stort et telt skal du bruge?

Når vi regner et tilbud ud til jer f.eks. teltudlejning Birkerød, går vi ud fra 1m2 pr. person med mindre i har oplyst at i ønsker plads i teltet, hvis teltet skal rumme buffet, barområde eller dansegulv så regner vi med 1,5 pr. person. Det samme gælder hvis i ønsker at sidde ved runde borde. Det kommer også lige an på hvordan det går op med et udvidelses fag som enten er 18 eller 27 m2. Et udvidelses fag er enten 6×3 eller 9×3 meter.

VI tilbyder andet end teltudlejning i Birkerød

Festgear tilbyder alt til festen: Hoppeborge, serviceudlejning, dugeudlejning, Slush-ice, popcorn, musikanlæg, Sumodragter til børn eller voksne, borde, stole, gulv, lys, varme og meget andet.

Mangler vi noget i vores udlejning? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har samarbejde med andre i branchen som betyder at vi kan skaffe stort set alt til festen.

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Skal vi ringe dig op?