Teltudlejning Charlottenlund

Teltudlejning Charlottenlund? Vi har flotte nyere telte i vores udlejnings-sortiment som lejes ud til både private, erhverv, foreninger og det offentlige – Vores telte udlejes i 6 eller 9 meter i bredden, men søger I et mindre telt i bredden så kontakt os nærmere, så vil vi undersøge, om vi kan få de dele hjem, som vi skal bruge til, at I kan få et mindre telt i bredden – længden kan forlænges i 3 meter sektioner
6×6 – 6×9 – 6×12 – 6×15 osv. Eller 9×9 – 9×12 – 9×15.

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Teltudlejning Charlottenlund

Søger du Teltudlejning i Charlottenlund?  udnyt den flotte natur og omgivelserne som der er i Charlottenlund. Vi kan tilbyde flotte hvide telte med vinduer og de kan placeres der hvor I ønsker. Bor I tæt på stranden kan det være en oplagt mulighed og placere vinduerne på den side så I kan kigge udover den flotte udsigt over Øresund. Vores telte fås lige nu kun i 6 eller i 9 meters bredde.
Længden forlænges med 3 meter i den ønskede længde.
Men mangler I et telt som er lidt mindre så tøv ikke med at kontakte os da vi kan bruge mange af de dele fra vores andre telte, så det eneste vi skal bestille hjem til opgaven er andre tagduge.

Alle vores telte er certificeret

Alle vores telte er certificeret efter dansk lovgivning den 1. januar 2015 trådte en ny regel i kraft at alle lejede telte over 50m2 skal leveres med et gyldigt certifikat som ikke er mere end 5 år gammelt, efter 5 år skal alle vores telte synes/ godkendes igen før det må udlejes.
Vi går op i jeres sikkerhed derfor tager vi den nye regel meget seriøst som sikre jer et ordentligt produkt som kan tåle det danske vejr. Man kan f.eks. ikke få et certifikat, på et festtelt som er købt i et byggemarked.
Telt konstruktionen er lavet af danske smede arbejdere og er lavet af rustfrit stål, benene og tagspærene måler i tykkelsen 5 * 7,5 cm stål. Det er med til at teltet også står i haven efter et lille blæsevejr. Teltdugen overholder også reglerne for brandhæmmende pvc (EN14960-2013) teltdugen er brandgodkendt og vejer omkring 700 g. pr m2 – det er også med til at holde på varmen i forhold til andre telte man kan købe i et byggemarked.

Priser på festtelte i Charlottenlund

priserne på teltudlejning Charlottenlund koster omkring 75,- pr m2 det er inkl. opsætning og nedtagning af teltet. Hvis I ønsker at leje gulv med teltet kan dette lejes for 25,- pr m2 plus lægning og optagning af gulv, derefter kommer der borde, stole, duge og service hvis I ikke selv har dette kan dette også lejes igennem os. Ønsker I et komplet tilbud på det I ønsker at leje er I mere end velkommen til at ringe eller sende Cristian en mail <klik her>

Vi kommer gerne ud til et kundebesøg så vi kan se med vores egne øjne og komme evt. med ideer til hvordan og hvor teltet skal stå – hvor vinduer evt. kunne placeres.
Hele leje perioden er 3-5 dage og priser er oplyst inkl. levering indenfor 25 km.
I kan læse meget mere om priserne trykke her.

Hvor mange kvadratmeter telt skal I bruge?

Ønsker I plads til runde borde skal I regne med omkring 1,5 m2 pr gæst plus plads til buffet, gave bord eller andet som skal stå i teltet
Vil I sidde ved alm borde kan I regne med 1m2 pr gæst plus plads til tilbehør og andet.
Kontakt os på 42173545 hvis I skulle være i tvivl så vil vi rådgive jer omkring størrelse.

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Se alle udlejningsgear og telte