Teltudlejning Frederikssund –

Skal du holde fest? Og mangler du teltudlejning Frederikssund så har vi lige det telt du skal bruge. Hos Festgear.dk kan du leje telt, borde, stole, service, duge og meget mere. Alt hvad du skal bruge til din fest, vi leverer til hele Sjælland uanset størrelse på teltet til både. Private, erhverv, foreninger og til det offentlige.Teltudlejning Frederikssund

Priser på teltudlejning Frederikssund

Festgear tilbyder flere muligheder på teltudlejning i Frederikssund alt efter om i ønsker at deltage i opsætning og nedtagning af teltet. Eller om Festgear skal sørge for at ekstra mandskab til opsætning og nedtagning af teltet, alt efter hvad der passer jeres budget. Kontakt os på siden eller ring til Cristian på: 4217 3545 eller send en mail via hjemmesiden. Vi rådgiver jeg under hele forløbet og skulle i have et spørgsmål så bare spørg løs. Vi er her for at rådgive jer bedst muligt, vi sætter typisk op dagen før eller 2 dage før og henter igen op til 3 dage efter jeres fest.
Læs mere om priserne på teltudlejning i Frederikssund Klik her

Størrelsen og praktisk info på telt udlejning

Størrelsen varierer efter hvor mange gæster der er inviteret til jeres arrangement. Hvis i kender størrelsen på jeres have der hvor teltet skal stå, skal i som minimum regne med 1m2 pr. gæst ved aflange borde. Ønsker i at sidde ved runde borde eller bare have mere plads i teltet skal i som minimum regne med 1,5 m2 pr. gæst. Plus plads til barområde, buffeten, eller andet i vil have i teltet.

Teltet og gulvet følger havens terræn, så det vil være en god ide at sætte teltet der hvor det er mest plant. Men er det ikke muligt, kan teltet også klodses op hvis det ønskes men der vil vi gerne lige se haven før vi givet et tilbud på opklodsning. For der er forskel på prisen om det skal være 10 cm opklodsning eller 20 cm opklodsning.
Ønsker i kun at leje teltet, vil vi anbefale at leje gulv med hvis i ikke selv har gulvet. Fordi gulvet er med til at holde kondensvand ud af teltet, uden gulv vil der opstå kondens indvendig ved fugtigt vejr eller regnvejr.

Festgear har meget mere end bare telt udlejning

Festgear.dk tilbyder alt til din fest: Menneske bordfodbold, Slush-ice maskine, popcorn maskine, hoppeborge, musikanlæg, serviceudlejning borde, stole og meget mere.

Hvis i mangler noget som ikke vises på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte os da vi har flere samarbejdes aftaler med andre i branchen og kan sikkert få det hjem som i ønsker til jeres fest