Teltudlejning Herlev

Teltudlejning Herlev ? Vi har telte i flere forskellige størrelser som udlejes til både private, foreninger og erhverv. Længden på teltene kan forlænges med 3 meter moduler der er ingen begrænsninger på hvor langt teltet kan blive, man kan altid bygge på i længden men bredden fås i enten 6 meter eller 9 meter ønsker I andre mål er I mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere f.eks hvis jeres have kun er 5 meter bred så vil vi undersøge om vi kan få de dele hjem så vi kan bygge et telt som er f.eks 5x9

Teltudlejning HerlevTeltudlejning København

Leje af borde og stole Herlev

Vi tilbyder også leje af borde og stole herlev og omegn, vi har et stort udvalg af borde som fås i forskellige størrelser enten aflange borde eller runde borde priserne starter fra 40 kr. for et bord som er 120 cm i længden borde som måler 180 cm i længden kan lejes for 50 kr. runde borde til 6 personer koster 65 kr. som måler ø120 - runde borde til 8 - 10 personer koster 90 kr. pr bord som måler ø160 cm - runde borde til 10 - 12 personer måler ø180 cm. koster 110 kr. alle priser er nævnt inkl. moms. vi rådgiver gerne ved leje af borde og stole hvis i er i tvivl.

Jeres professionelle Festudlejer

Vi går op i jeres og gæsterne sikkerhed og derfor er vores telte professionelle, som kan tåle at blive brugt flere gange om året og kan tåle et lille blæsevejr som vejrguderne kan tilbyde indimellem.
Vores festtelte som måler 6x12 f.eks vejer omkring 300-400 kg i forhold til et telt, som I kan købe i det nærmeste byggemarked som leveres i to kasser man kan bære rundt på selv.

Januar 2015 fik vi en ny regel som betyder at telte som er over 50 m2 skal have et gyldigt certifikat og som skal godkendes hver femte år derfor valgte vi at i 2015 at investere i nogen helt nye professionelle telte. Så I får altid leveret et certifikat med jeres lejede telt hvis det er over 50m2. Vi vil naturvis gerne sende en kopi af vores certifikat hvis I ønsker det.

Vores teltdug er brandgodkendt 700 g og med den tykke pvc dug holder det også bedre på varmen i teltet. Alle teltene overholder også reglerne for brandhæmmende pvc
(Certifikat-EN14960-2013).

Priser og størrelse på festtelte

priserne på teltudlejning Herlev er forskellige og kommer helt an på hvad I ønsker at leje udover telt med gulv f.eks borde, stole, duge, varme eller lys i teltet. Da to fester ikke er ens vil vi gerne komme med et tilbud på det i står og mangler for jeres fest bliver perfekt og vi vil gerne komme forbi til et kundebesøg så kan vi også lige se hvor teltet skal stå og hvor langt der er fra bilen til der hvor teltet skal stå, hvis i hellere vil tage det over mail kan vi også gøre det.
Hvis I ønsker at sende en mail er det meget rart at vide hvor stort et telt i kan have stående i haven
også kan vi også tilbyde løsninger hvor I kan hjælpe med opsætning og nedtagning af telt og gulv og derved spare nogen penge. Men vi står også gerne for hele opsætning og nedtagning af teltet.
Vores leje periode er normalt 3 til 5 dage men andet kan også aftales
vores priser er inkl levering og afhentning så der er ingen skjulte leveringsgebyr
Læs meget mere om vores priser ved at trykke her.

Hvor mange kvadratmeter pr. gæst?

Ved alm. borde regner vi med 1 m2 pr. gæst plus ekstra plads til køleskab, gavebord, buffet osv.
Hvis i ønsker at sidde ved runde borde skal I regne med 1,5 m2 pr gæst plus plads til det tilbehør I ønsker at have i teltet.
kontakt os på: 42173545 eller skrive til os via vores kontakt formular på hjemmesiden tryk her.

En lille huske liste:

Vi tilbyder:

 • Telte                                                                Teltudlejning København
 • Gulv
 • Borde og stole
 • Slush-ice maskiner
 • Service
 • Duge
 • Hoppeborge
 • Sumodragter
 • Mega bordfodbold
 • Musikanlæg
 • køleskab
 • varme og lysSkal vi sende jer et tilbud på det I ønsker ? tryk her


[Total:1    Gennemsnit:5/5]

Send en forespørgsel:


PrivatErherv

Mobilnummer

Andre har også lejet: