Teltudlejning Herlev

Teltudlejning Herlev? Vi har flotte nyere telte i vores udlejnings-sortiment som lejes ud til både private, erhverv, foreninger og det offentlige – Vores telte udlejes i 6 eller 9 meter i bredden, men søger I et mindre telt i bredden så kontakt os nærmere, så vil vi undersøge, om vi kan få de dele hjem, som vi skal bruge til, at I kan få et mindre telt i bredden – længden kan forlænges i 3 meter sektioner
6×6 – 6×9 – 6×12 – 6×15 osv. Eller 9×9 – 9×12 – 9×15.

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Teltudlejning Herlev

Teltudlejning Herlev ? Vi har telte i flere forskellige størrelser som udlejes til både private, foreninger og erhverv. Længden på teltene kan forlænges med 3 meter moduler der er ingen begrænsninger på hvor langt teltet kan blive, man kan altid bygge på i længden men bredden fås i enten 6 meter eller 9 meter ønsker I andre mål er I mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere f.eks hvis jeres have kun er 5 meter bred så vil vi undersøge om vi kan få de dele hjem så vi kan bygge et telt som er f.eks 5×9.

Jeres professionelle teltudlejer

Vi går op i jeres og gæsterne sikkerhed derfor er vores telte professionelle, som kan tåle at blive brugt flere gange om året og kan tåle et lille blæsevejr som vejrguderne kan tilbyde indimellem.
Vores festtelte som måler 6×12 f.eks vejer omkring 300-400 kg i forhold til et telt, som I kan købe i det nærmeste byggemarked som leveres i to kasser man kan bære rundt på selv.

Januar 2015 fik vi en ny regel som betyder at telte som er over 50 m2 skal have et gyldigt certifikat og som skal godkendes hver femte år derfor valgte vi at i 2015 at investere i nogen helt nye professionelle telte. Så I får altid leveret et certifikat med jeres lejede telt hvis det er over 50m2. Vi vil naturvis gerne sende en kopi af vores certifikat hvis I ønsker det.

Vores teltdug er brandgodkendt 700 g og med den tykke pvc dug holder det også bedre på varmen i teltet. Alle teltene overholder også reglerne for brandhæmmende pvc.

Priser og størrelse på festtelte

priserne på teltudlejning Herlev er forskellige og kommer helt an på hvad I ønsker at leje udover telt med gulv f.eks borde, stole, duge, varme eller lys i teltet. Da to fester ikke er ens vil vi gerne komme med et tilbud på det i står og mangler for jeres fest bliver perfekt og vi vil gerne komme forbi til et kundebesøg så kan vi også lige se hvor teltet skal stå og hvor langt der er fra bilen til der hvor teltet skal stå, hvis i hellere vil tage det over mail kan vi også gøre det.
Hvis I ønsker at sende en mail er det meget rart at vide hvor stort et telt i kan have stående i haven
også kan vi også tilbyde løsninger hvor I kan hjælpe med opsætning og nedtagning af telt og gulv og derved spare nogen penge. Men vi står også gerne for hele opsætning og nedtagning af teltet.
Vores leje periode er normalt 3 til 5 dage men andet kan også aftales
vores priser er inkl levering og afhentning så der er ingen skjulte leveringsgebyr
Læs meget mere om vores priser ved at trykke her.

Hvor mange kvadratmeter pr. gæst?

Ved alm. borde regner vi med 1 m2 pr. gæst plus ekstra plads til køleskab, gavebord, buffet osv.
Hvis i ønsker at sidde ved runde borde skal I regne med 1,5 m2 pr gæst plus plads til det tilbehør I ønsker at have i teltet.
kontakt os på: 42173545 eller skrive til os via vores kontakt formular på hjemmesiden tryk her.

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Se alle varer/telte