Teltudlejning Hvalsø-

Teltudlejning Hvalsø

Teltudlejning Hvalsø

Søger I teltudlejning Hvalsø? Vi tilbyder telt udlejning til både private, erhverv, offentlige arrangementer og foreninger og meget mere. Vores telte fås i forskellige størrelser som 6 meter eller 9 meter i bredden – længden fås i 6,9,12,15 der kan ydeligere bygges på vores telte i længden med 3 meter sektioner.

Certificeret efter dansk lovgivning

01.01.2015 trådte en ny lov i kraft, alle transportable telte ved 50 m2  eller derover skal have et gyldigt certifikat som holder i fem år, derefter skal det synes/ godkendes igen. Har i lejet et telt som er over 50m2 og der ikke findes noget gyldig certifikat skal I som lejer søge om en byggetilladelse i den kommune I bor i.
Ønsker I at se vores certifikat kan det sendes på mail ved nærmere henvendelse.

Alle vores teltduge er tyk pvc som vejer omkring 700 g pr. m2 og vores teltduge er også brandgodkendt, den tykke dug holder også mere på varmen end andre teltduge.
selve telt konstruktionen er professionel kvalitet som er produceret i Danmark som kan tåle at blive sat op og taget ned mange gange i løbet af et år og kan tåle lidt af det danske blæsevejr

Priser på teltudlejning i Hvalsø

Priserne på teltudlejning Hvalsø kommer an på hvor mange gæster I har inviteret
derefter kan i vælge at leje telt med gulv, borde og stole. Hvis I ønsker service, duge, varme og lys så bliver prisen dyre end hvis I kun ønsker telt med gulv.
Hvis I nu allerede ved hvor mange gæster der kommer til jeres arrangement og hvis I kender størrelsen på jeres have så sidder vi klar til at sende jeg et uforpligtigende tilbud på det I ønsker at leje, uanset størrelse eller tilbehør høre vi gerne fra jer.
Vores lejeperioden er typisk 1-5 dage men andet kan også aftales skriftligt.
I kan læs meget mere om vores priser her.

Antal m2 pr. person?

Vi siger en m2 pr. person og derudover kommer der plads band, buffet, bar og andet tilbehør som I ønsker plads til i teltet.
Hvis I ønsker at sidde ved runde borde eller bare ønsker plads i teltet skal der regnes med 1,5 m2 pr. person.
Hvis I er i tvivl eller ønsker råd eller vejledning, er I mere end velkommen til at kontakte os på 4217 3545 eller skrive til os via vores formular på hjemmesiden.

Vi har meget mere end bare et festtelte i Hvalsø

Vi tilbyder:

 • Telte                                                                Teltudlejning København
 • Gulv
 • Borde og stole
 • Slush-ice maskiner
 • Popcorn maskiner
 • Hoppeborge
 • Sumodragter
 • Mega bordfodbold
 • Musikanlæg
  Og meget mere
  Vi vil gerne sende jer et komplet tilbud på det I ønsker at leje.