Teltudlejning Hvidovre

Teltudlejning Hvidovre

Teltudlejning Hvidovre

Søger du teltudlejning Hvidovre? Vi tilbyder teltudlejning til både private, erhverv og foreninger så uanset størrelse eller behov har vi et telt som passer til dit arrangement. vores telte fås i flere forskellige størrelser i bredden og længden kan altid forlænges i det ønskede længde – da de forlænges med 3 meter sektioner.

Vores kunder er ikke i tvivl på Trustpilot

Regler og sikkerhed betyder meget

Den 01.01.2015 trådte en ny lov i kraft at alle festtelte over 50 m2 skal have et certifikat som skal godkendes hver femte år og teltet må ikke være mere end 20 år gammelt. Hvis der ikke findes et certifikat på det lejede telt, skal lejer søge om en byggetilladelse hos kommunen.
Men bare rolig alle vores telte er og har et certifikat som er gyldigt, dette certifikat kan vi sende en kopi af på mail hvis det ønskes.

Alle vores telte er professionel kvalitet som kan tåle at blive sat op og taget ned mange gange i løbet af et år, alle vores teltduge er brandgodkendt 700 gram pvc dug som er med til at dugene kan tåle lidt af det danske blæsevejr – samtidig holder den tykke teltdug også bedre på varmen end andre festtelte på marked.

3 gode grunde til at du skal vælge os

Kvalitet & Service er i top

Mange års erfaring

Vi er de bedste til opgaven

Priser og størrelse på festtelte

Priser på teltudlejning Hvidovre variere efter størrelse, gulv, antal borde, stole og andet tilbehør derfor vil vi gerne sende et uforpligtende tilbud på jeres behov og vi kommer gerne forbi til et kunde besøg.
Hvis I kender målene på jeres have og hvor mange gæster der kommer til jeres arrangement.
Vi tilbyder naturligvis forskellige løsninger f.eks hvor I hjælper med opsætning og nedtagning af telt og gulv eller hvor vi står for hele opsætning og nedtagning af telt og gulv.
Det gør det hele meget nemmere hvis vi ved inden vi sender et tilbud hvilken løsning I ønsker og hvor mange gæster der er inviteret.
Hele lejeperioden er 3-5 dage men andet kan også aftales skriftligt og alle vores priser er inkl levering tur/retur og der er ingen skjulte gebyr på levering og afhentning
I kan læs meget mere om vores priser ved at trykke her.

Hvor mange kvadratmeter skal I bruge?

Vi regner med 1 m2 pr gæst ved aflange borde og derudover skal der beregnes ekstra plads til buffet, gavebord, bar og meget mere
Hvis i ønsker plads til gavebord, buffet eller andet skal der regnes med 1,5 m2 pr gæst og ligeledes hvis i ønsker at sidde ved rundeborde. I skal være mere end velkommen til at kontakte os ang. rådgivning

kontakt os på: 42173545 eller skrive til os via vores kontakt formular på hjemmesiden tryk her.

Meget mere end bare et festtelte i Hvidovre

Vi tilbyder:

 • Telte                                                                Teltudlejning København
 • Gulv
 • Borde og stole
 • Slush-ice maskiner
 • Popcorn maskiner
 • Hoppeborge
 • Sumodragter
 • Mega bordfodbold
 • Musikanlæg
  Og meget mere
  Vi vil gerne sende jer et komplet tilbud på det I ønsker at leje.

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Skal vi ringe dig op?