Teltudlejning Hvidovre

Teltudlejning Hvidovre? Vi har flotte nyere telte i vores udlejnings-sortiment som lejes ud til både private, erhverv, foreninger og det offentlige – Vores telte udlejes i 6 eller 9 meter i bredden, men søger I et mindre telt i bredden så kontakt os nærmere, så vil vi undersøge, om vi kan få de dele hjem, som vi skal bruge til, at I kan få et mindre telt i bredden – længden kan forlænges i 3 meter sektioner
6×6 – 6×9 – 6×12 – 6×15 osv. Eller 9×9 – 9×12 – 9×15.

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Teltudlejning Hvidovre

Søger du teltudlejning Hvidovre? Vi tilbyder teltudlejning til både private, erhverv og foreninger så uanset størrelse eller behov har vi et telt som passer til dit arrangement. vores telte fås i flere forskellige størrelser i bredden og længden kan altid forlænges i det ønskede længde – da de forlænges med 3 meter sektioner.

Regler og sikkerhed betyder meget

Den 01.01.2015 trådte en ny lov i kraft at alle festtelte over 50 m2 skal have et certifikat som skal godkendes hver femte år og teltet må ikke være mere end 20 år gammelt. Hvis der ikke findes et certifikat på det lejede telt, skal lejer søge om en byggetilladelse hos kommunen.
Men bare rolig alle vores telte er og har et certifikat som er gyldigt, dette certifikat kan vi sende en kopi af på mail hvis det ønskes.

Alle vores telte er professionel kvalitet som kan tåle at blive sat op og taget ned mange gange i løbet af et år, alle vores teltduge er brandgodkendt 700 gram pvc dug som er med til at dugene kan tåle lidt af det danske blæsevejr – samtidig holder den tykke teltdug også bedre på varmen end andre festtelte på marked.

Priser og størrelse på festtelte

Priser på teltudlejning Hvidovre variere efter størrelse, gulv, antal borde, stole og andet tilbehør derfor vil vi gerne sende et uforpligtende tilbud på jeres behov og vi kommer gerne forbi til et kunde besøg.
Hvis I kender målene på jeres have og hvor mange gæster der kommer til jeres arrangement.
Vi tilbyder naturligvis forskellige løsninger f.eks hvor I hjælper med opsætning og nedtagning af telt og gulv eller hvor vi står for hele opsætning og nedtagning af telt og gulv.
Det gør det hele meget nemmere hvis vi ved inden vi sender et tilbud hvilken løsning I ønsker og hvor mange gæster der er inviteret.
Hele lejeperioden er 3-5 dage men andet kan også aftales skriftligt og alle vores priser er inkl levering tur/retur og der er ingen skjulte gebyr på levering og afhentning
I kan læs meget mere om vores priser ved at trykke her.

Hvor mange kvadratmeter skal I bruge?

Vi regner med 1 m2 pr gæst ved aflange borde og derudover skal der beregnes ekstra plads til buffet, gavebord, bar og meget mere
Hvis i ønsker plads til gavebord, buffet eller andet skal der regnes med 1,5 m2 pr gæst og ligeledes hvis i ønsker at sidde ved rundeborde. I skal være mere end velkommen til at kontakte os ang. rådgivning

kontakt os på: 42173545 eller skrive til os via festgear@outlook.dk vores kontakt formular på hjemmesiden tryk her.

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Se alle varer/telte