Teltudlejning Ølstykke

Skal du holde fest og mangler et festtelt? Festgear.dk tilbyder teltudlejning Ølstykke og til øvrige Sjælland. Søger du en festudlejer som har alt hvad du skal bruge så kontakt os via formularen på hjemmesiden og skriv hvad du mangler til din fest, så sender vi et godt tilbud.

Teltudlejning Ølstykke

Info omkring teltudlejning Ølstykke

I skal være opmærksom på når i indhenter tilbud fra andre festudlejer, at der findes mange forskellige kvaliteter på telte og prisen variere også efter kvaliteten. Der er nogen på marked som udlejer billige telte som kan købes af privat personer til privat brug. Men de er ikke bygget til at blive brugt flere gange om året – året rundt. Vores telte er ikke nylon telte fra et byggemarked. Vores festtelte er en professionel kvalitet, som kan tåle at blive brugt mange gange om året og kan også tåle at være slået op i flere uger uden problemer

I 2015 kom der nogen nye regler som betød at alle transportable telte over 50 kvm. Skal certificeres hver femte år for at sæt fokus på at sikkerheden skal være i top. Og man kan kun få certifikat på professionelle telte. Så kan i som kunde også se forskel på kvaliteten når i modtager et tilbud fra en som skriver i beskrivelsen at teltet leveres med et certifikat. Og hvis der er en udlejer som ikke skriver at teltet leveres med et gyldigt certifikat.
Hvis der ikke findes noget certifikat på teltet som står opstillet skal lejer søge om byggetilladelse hos egen kommune. Men bare rolig der skal ikke søges om tilladelse når I lejer et telt hos Festgear.dk alle festtelte leveres med et gyldigt certifikat.

Priser og størrelser på teltudlejning i Ølstykke

Prisen på teltudlejning Ølstykke varierer efter størrelsen på telte, man betaler som regel pr. m2 og leje perioden er 3-5 dage – andet kan aftales nærmere skriftligt.
Vi tilbyder at I som kunde kan stille to hjælper til opsætning og nedtagning af festteltet. Og derved spare penge da vi ikke skal bestille ekstra mandskab. Men hvis i vil betale jer fra det så kan Festgear.dk også medbringe det ekstra mandskab til opgaven så er det eneste i selv skal gøre er at indrette teltet med borde og stole som også udlejes hos Festgear

Læs mere om priser på telt udlejning her

Festgear har alt til festen

Vi kan tilbyde meget andet end bare telte, borde og stole. Vi har f.eks. Serviceudlejning, køleskab, hoppeborg, musikanlæg, mega bordfodbold, slush-ice maskine, popcorn maskine, sumodragter til børn og voksne og meget mere.
Mangler vi noget i vores udlejning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi gør alt for at skaffe det ønskede hjem til den enkelte kunde og har derfor også et samarbejde med nogen andre i branchen.