Teltudlejning Sorø

Søger i teltudlejning Sorø? Festgear har lige det i søger og priserne er også fornuftige. Her kan du leje flotte hvide telte med vinduer og 1 til 2 døre, alle telte leveres med et gyldigt certifikat.

teltudlejning Sorø

Rart at vide omkring teltudlejning Sorø

Januar 2015 trådte en ny regel i kraft, alle telte over 50 kvm skal certificeres hver femte år. Hvis der ikke findes noget certifikat ved leje af telt over 50m2 skal I som lejer søge om tilladelse hos kommunen. Men bare rolig alle vores telte leveres med et gyldigt certifikat og dette certifikat kan sendes på mail hvis det ønskes.

Vi anbefaler at leje et gulv med til teltet da det er med til at holde kondensvand ude af teltet også giver det et godt underlag til borde og stole. Gulvet følger havens terræn så skråner det meget kan det være det skal klodset op dog max 15 cm vil vi anbefale. Opklodsning er ikke noget vi kan give en pris på uden at have set haven først. Så kontakt os for et uforpligtende møde

Størrelsen og prisen på teltudlejning i Sorø?

Prisen på teltudlejning varierer meget efter størrelsen på teltet. Hvis du kun ønsker et 6×9 meter telt er det billigere end et 6×12 meter telt. Vi har en m2 pris vi går ud fra og hvis i ønsker at deltage i opsætning og nedtagning kan i spare nogen penge på det ekstra mandskab vi ellers normalt skulle have med. Men vi tager os også gerne af hele opsætning og nedtagning af teltet.
Læs mere om priser på teltudlejning klik her
Størrelsen på det lejede telt siger vi som en tommelfingerregel 1m2 pr. gæst ved aflange borde også sidder i også tæt. Ved runde borde 1,5 pr. person plus plads til live band, buffeten, barområde, lounge osv.

Festgear har alt til festen

Festgear.dk tilbyder meget andet end teltudlejning Sorø som f.eks. serviceudlejning, hoppeborge, borde, stole, slush-ice maskiner, popcorn maskiner, musikanlæg, menneske bordfodbold og meget mere.
Mangler vi noget i vores udlejning? Så tøv ikke med at kontakte os da vi har et samarbejde med andre i branchen. Og de har sikkert de som I står og mangler til jeres fest.