Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Festgear.dk har Alt til festen

Enhver stor fest fortjener de rette rammer og det rette udstyr. Hos Festgear.dk finder du alt til festen, til at skabe rammerne om din fest. Spark festen i gang med det festudstyr som passer netop til dit arrangement. Vælg mellem festudstyr såsom Leje af gulv til telt, slush ice maskine, popcornmaskine eller festaktiviveter som bl.a. hoppeborge, sumodragter eller mega bordfodbold. Lej hos Festgear.dk hvor du finder Alt til festen! Ring på telefon 42 17 35 45 og hør nærmere om dine muligheder for udlejning af festudstyr og festaktiviter til din fest.

Festudstyr til ethvert arrangement

Hos Festgear.dk har vi gennem tiden udlejet alt til festen i København, Roskilde, Helsingør, Hørsholm, Hillerød, Næstved og på det meste af Sjælland. Vi tilbyder udlejning af festudstyr til private såvel som erhverv, og har bl.a. leveret festudstyr og festaktiviteter til kongehuset og en lang række erhvervsvirksomheder. Når du bruger os som din festudlejer er du derfor i trygge hænder. Vi sørger for effektiv levering til en billig pris, mens vi har ærlighed, gennemsigtighed og god service i højsædet. Uanset om du har brug for hjælp til udlejning fødselsdage, firmafester eller andre arrangementer, så har Festgear.dk alt til festen.

Vi råder over alt til festen

Blandt vores festudstyr af alt til festen har vi bl.a.:

  • Mega bordfodbold / Menneske bordfodbold
  • Hoppeborge i alle størrelser og former
  • Sumodragter til både børn og voksne
  • Slush ice maskiner, softicemaskiner og popcornmaskiner
  • Musikanlæg, jukebox og mobildiskotek
  • Telte, borde og stole
  • … og meget mere!

Er du i tvivl om hvilket festudstyr du bør vælge til din fest, så lad Festgear.dk hjælpe dig med at vælge festudlejning af vores sortiment af alt til festen. Festgear.dk har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde dig professionel hjælp og vejledning baseret på vores kendskab til produkter og festarrangementer. På den måde kan du føle dig i trygge hænder under hele festudlejningsforløbet, mens vi sørger for at din fest har det perfekte festudstyr til lejligheden. Hos Festgear.dk tilbyder vi altså høj service til gode priser.

Bliv inspireret på hjemmesiden

På vores hjemmesiden finder du inspiration til leje af festudstyr. Kig dig omkring i vores festudlejning af alt til festen og tøv endelig ikke med at ringe, hvis du har spørgsmål eller brug for professionel hjælp og vejledning. Festgear.dk sætter en stor ære i at levere en god service, så ring til Cristian på tlf. 42 17 35 45 såfremt du har den mindste tvivl. Du finder altså alt til festen, som du har brug for. Er der noget vi ikke har i vores sortiment på hjemmesiden, er du velkommen til at efterspørge et produkt. Hos Festgear.dk har vi et stort udvalg af festudstyr og produkter – også festudstyr som ikke fremgår af vores hjemmeside. Ring til festgear.dk – så sørger vi for at du får leveret alt til din fest. Ring på telefon 42 17 35 45 for bestilling og spørgsmål hos Festgear.dk, eller udfyld vores kontaktformular.