Serviceudlejning København

Vi tilbyder Serviceudlejning i København og omegn. Vi har Elegance glas, Ballon glas“Nice” Porcelæn, “Provence” Porcelæn, P1 bestik, diverse glasvare som vandkander, glasskåle,
Vælg det antal i skal bruge, “læg i kurven” og læg evt de andre vare i skal bruge i kurven og derefter opdatere kurven så har i prisen for lejen.

Serviceudlejning København

          Elegance glas

Ballon rødvin

           Ballon glas

Nice tallerken

        “Nice” Porcelæn

Serviceudlejning København

     “Provence” Porcelæn

p1 serie

           P1 Bestik

glaskande

       Diverse Glasvarer

leje af kaffemaskine

          Køkken og grill

Lyserstager 5 armet

           Lysestager

Kaffekande

              Tilbehør

RF fad1

  Rustfri fade, køler m.m

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Serviceudlejning København til fornuftige priser

Søger I serviceudlejning København? Vi kan tilbyde alt hvad I skal bruge til jeres fest, om det kun er tallerkner og bestik til noget buffet eller om det er 3 retters menu: forret, hovedret, dessert, glas som vand, rødvin, hvidvin, kaffekopper med underkopper.  Vi tilbyder 2 slags porcelæn til leje, f.eks vores “NICE” tallerkner som bruges til bryllupper, konfirmationer. også har vi vores almenlige standart porcelæn som bruges til alle slags selskaber. VI har alt til festen så er der nogen du mangler udover serviceudlejning så kontakt os og hør nærmere.

Spar personaleomkostninger og lad os klare opvasken

Hvorfor bruge tid på at vaske op? når i kan få os til at gøre det. Modererede opvaskemaskiner til alm. brug, kan ikke følge med hvis i skal vaske op til 50-70 personer. Det er mange timer den skal køre non stop hvis vi skal hente det lejede service nærmeste hverdag efter jeres fest! Så det nemmere at stille glas tilbage i transportkasserne og afskyllet tallerkner stilles tilbage i tallerkenstativet. bestik ligges tilbage i kassen som i fik udleveret dem i. Det er nemt, hurtigt og brug søndagen på noget sjovere end at vaske op.

Ønsker du at vide mere om Serviceudlejning i København Så kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe jer med.!