Lej musikanlæg

Skal du holde fest eller andet arrangement, så må du ALDRIG gå ned på godt musikudstyr. Festgear.dk sørger for god lyd hele festen for kun 600 kr. pr. døgn.

Musikanleag

Send en forespørgsel!

Lej musikanlæg / højtalere

Lej et musikanlæg der garantere god musik til dit næste arrangement. Vores musikanlæg udlejes til super gode priser og vores lydhøjtalere er af god kvalitet. Hos Festgear.dk har vi mange års erfaring inden for musik, lyd og anlæg og en baggrund som DJ og i lydstudier. Derfor kan vi med ro i sindet sige, at vi tilbyder udlejning af nogle gode musikanlæg til alle behov.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Udlejning af musikanlæg

Står du og skal leje musikanlæg, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder udlejning af musikanlæg fra vores udlejningslager i Greve tæt på København. Festgear.dk tilbyder levering og afhentning tur/retur af lydanlæg på Sjælland for kun 500 kr. inkl. opsætning og nedtagning. Vi har anlæg i forskellige størrelser til forskellige behov, så spørg gerne ind og vi skal rådgive dig så godt vi kan.

Musikanlæg til 0-60 mennesker

Vores musikanlæg til 0-40 mennesker er det mest populære hos vores kunder, da det er mere end rigeligt med god lyd til de almindelige festarrangementer. Til musikanlægget følger der to stativer med, 2×10 meter kabler og en god forstærker til musikhøjtalerne. Antallet af mennesker som musikanlægget kan spille op, afhænger af om der bliver spillet musik i et festtelt, en sal, et lokale eller til udendørs festarrangementer. Anlægget kan som minimum spille 60 mennesker op hvis det bliver overanstrengt.

Stort musikanlæg op til 500 mennesker

Til større festarrangementer der er brug for et rigtig stort musikanlæg, tilbyder vi også leje af musikanlæg til mere end 500 menneker. Vi kan selvfølgelig også klare et større anlæg, faktisk helt op til 500 mennesker kan vi klare. og priserne for et større anlæg starter fra 1000 ,-

Levering / Afhentning af højtalere

Du er velkommen til selv at afhente musikanlæg og lydanlæg på vores udlejningslager i Greve nær København. Musikanlægget vejer i alt 55 kg da hver højtaler vejer ca. 23 kg. Vi anbefaler derfor at du lader os om opsætningen eller at i er flere om bærearbejdet.

Vi tilbyder levering af musikanlæg og højtalere til døren inkl. afhentning, opsætning og nedtagning for kun 500 kr.

Festgear.dk leverer over det meste af Sjælland, i Greve, København, Hillerød, Helsingør, Roskilde, Slagelse, Næstved mv. Altså både i Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland og Østsjælland. Vi leverer også musikanlæg på Fyn og i Jylland ved større bestillinger.

Bestil leje af musikanlæg i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på telefon 42 17 35 45 eller udfyld vores bestillingsformular i dag.

Vi tilbyder også leje af  mobildiskotek. Husk – Festgear.dk har alt til festen!