Lej en Slush ice maskine nær København

Festgear.dk tilbyder leje af slush ice maskine i København og øvrige Sjælland. Vi har slush ice maskiner til udlejning med både et eller to kamre, så du kan vælge den løsning der passer til netop dit arrangement. Du finder vores slush ice maskiner herunder samt yderligere info om leje af slush ice maskiner nær København.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Slush ice maskine leje til arrangementer

Leje af slush ice maskine er altid et hit. Server iskolde slush ice drinks til fødselsdagen eller pep din firmafest op evt med en flaske helium til balloner og en pose balloner og evt. noget konfetti. Eller hvad med en hoppeborg? Hvis det er på plads, så skal du vælge hvilken slush ice maskine som du ønsker at bestille. Herefter har du mulighed for at vælge smag og slush ice koncentrat og til slut skal du vælge om du afhenter den på vores lager eller ønsker slush ice maskinen leveret og afhentet af Festgear.dk.

Hvis der er tale om et arrangement, hvor der indgår alkohol, kan slush ice med fordel blandes med vodka. Slush ice med vodka er en populær klassiker som går til både shots og drinks. I skal blot vælge rengøring af maskinen står vi nemlig for 200 kr..

Hos Festgear.dk har vi mange års erfaring i udlejningsbranchen. Så hvis du ønsker at sætte lidt ekstra skub i et arrangement, så tøv ikke med at vælg Festgear.dk som din slush ice maskine udlejer. Ring til Cristian for leje af slush ice maskine på tlf. 42 17 35 45.

Udlejning af slush ice maskine nær København

udlejning af slush ice maskine nær København er da det er noget, ALLE ved hvad er eller kender til det – de fleste har sikkert smagt en før.. Slush ice er simpelthen et hit, uanset hvilket arrangement der er tale om. Festgear.dk leverer blandt andet til følgende arrangementer:

  • fødselsdage
  • firmafester
  • polterabend
  • bryllup
  • konfirmation
  • vejfest
  • julefrokost
  • studenterfes
  • 18-års fødselsdag

… vi tilbyder udlejning af slush ice maskine til ethvert tænkeligt arrangement!

Afholder du et arrangement, der ikke er et af ovenstående, så vil vi naturligvis gerne levere en slush ice maskine alligevel!

Vi vægter vores kunders tilfredshed højt og derfor er vi naturligvis villige til at rådgive omkring slush ice maskiner, hvis der skulle være spørgsmål i forholdt til funktionalitet eller lignende.

Leje af Slush Ice maskine til en fordelagtig pris

FestGear udlejer en komplet og funktionsdygtig slush ice maskine fra kun 550 kroner pr. døgn  Hvis du ydermere ønsker maskinen leveret på en adresse, der er beliggende på Sjælland, så koster levering af slush ice maskine fra 600 kr. afhængig af distance fra Greve kan dette beløb ændre sig hvis der er længere end 20 km fra Greve. Såfremt du ønsker at spare leveringsgebyret væk, har du fri mulighed til at afhente vores maskiner på vores lager i Greve.