Teltudlejning på Sjælland – Partytelte i forskellige størrelser

Er du på udkig efter billig teltudlejning til din fødselsdag eller jeres næste familie/vennearrangement? Hos Festgear.dk tilbyder vi partytelt udlejning til en yderst konkurrencedygtig pris.

Sammensæt din egen teltpakke

Gør det selv

Inkl. opsætning og nedtagning – Mest populære

Få et uforpligtende tilbud på en teltpakkeløsning

Udfyld formularen, så får du et konkret tilbud skræddersyet til dit arrangement.


Udlejning af festtelte / partytelt udlejning Sjælland

Hos Festgear.dk tilbyder vi teltudlejning i professionel udgave som er nemme at opstille, samt nemme at tage ned igen. Vores festtelte er af den bedste kvalitet, hvilket sikrer at det er et sikkert og stabilt festtelt. Vi har udlejning af festtelte i flere størrelser, så vi dækker alles behov for teltudlejning. Lej partytelt med levering og opsætning. Udfyld bestillingsformularen, eller hvis I har spørgsmål vedr. leje af telt så ring til Cristian på 4217 3545. I kan også ringe for et uforpligtende tilbud på partytelt inkl. fx gulv, borde, stole og andet inventar.

Nye regler fra Januar 2015 ang. Leje af festtelt

Fra den 1. Januar 2015 skal alle transportable konstruktioner over 50 m2 godkendes hver femte år – det vil sige at fx telte over 50 m2 skal have et synlig certifikat ved teltet så det kan ses fra vejen. Hvis der ikke findes noget certifikat på det lejede telt, skal lejer søge om byggetilladelse til at have et telt opstillet i 3-4 dage. Ellers får lejer en bøde hvis dette opdages, hvor stor denne bøde er kender vi ikke. MEN BARE ROLIG vores festtelte er godkendt og har et gyldigt certifikat som bliver sat op med teltet så det kan ses ved døråbning. Vores partytelte er dansk og fra Kibæk som er et af de professionelle telte med kraftige alu stænger og en tyk brandhæmmende dug, som kan tåle stort set alt slags vejr. Selv pløkkerne du lejer med teltet er kraftige og ca 60 cm til 120 cm lange. Det er med til at gøre at teltet stadig står efter et lille blæsevejr. Vi tilbyder udlejning af telte til enhver fest eller arrangementer, uanset om det er udlejning til private, virksomheder og foreninger. festteltet er helt hvide og dejligt rummelig helt op til kip, med vinduer i den ene langside. Der kan også lejes flere vindus sider hvis det ønskes

Hvordan regner jeg ud hvor stort et festtelt jeg skal bruge?

Du skal regne med 1 kvm pr. spisende gæst. Derefter kommer buffet og musiker og dansegulv ved siden af som du ca. kan regne med 1,5 kvm pr person.
Hvis i vil undgå at sidde tæt, så anbefaler vi, at i vælger at regne med 1,5 person pr kvm, hvis der skal være plads til buffet, band, Mobildiskotek eller andet live musik . Det kommer selvfølgelig også an på hvor stort et anlæg musikeren har med.

Priser på leje af festtelt

Selvom Festgear har professionelle kvalitets festtelte, så går vores kvalitet og priser ikke hånd i hånd. Faktisk så ligger vi i den lave ende med vores priser i forhold til vores konkurrenter. Festgear tilbyder to forskellige pakke løsninger, den ene pakke løsning er at vi leverer telt og står for alt med opstilling, nedtagning og derefter kører det hjem igen, og den anden er, at i kan selv stå for opstilling og nedtagning og derved spare penge – lejeperioden for begge løsninger er  3-5 dage.
Vi leverer gerne vores festtelte uanset hvor på Sjælland det er, dog er vores nævnte priser eks. levering og afhentning. Hvis i ønsker at selv at opstille og nedtage teltet, og derved spare penge på opsætning og nedtagning af teltet. Det skal siges at det kræver at i er  min. 2 personer til rådighed til opsætningen af partytelt for at gøre det billigst. Såfremt i ikke har mulighed for at afsætte hjælp til opgaven, kan Festgear.dk medbringe ekstra mandskab til opgaven mod en merpris.
Ønsker I at læse mere om vores priser på telte tryk her
Mangler i underholdning til børne? så kig nærmere på vores hoppeborge
Teltudlejning tilbydes på Sjælland

København Amager RoskildeHvalsøHerlevHvidovreRødovre – Greve – Solrød – Ishøj – Vallensbæk – Brøndby – Køge Hillerød – Helsingør – Slagelse – Stenløse – Charlottenlund mf. Vi leverer altså overalt på Sjælland og Nordsjælland

En lille huskeliste, som kan gøre jeres fest lidt bedre:

3 gode grunde til at du skal vælge os

 • Kvalitet & Service er i top
 • Mange års erfaring
 • Vi er de bedste til opgaven

Vi er kun et opkald væk!

Mobil: 42173545

Mandag til Fredag: 08:00-18:00
Lørdag og Søndag: 10:00-18:00
Helligedage: 10:00-18:00

Vil du ringes op og høre mere om vores løsninger?

Så udfyld formularen så ringer vi til dig.  Send din forespørgsel online

  1. Vælg ønskede teltløsning

  udlejning_Ikon (1)

  Tilføj de ønskede produkter og antal i kurven. Du finder alle teltløsninger her

  2. Send din forespørgsel

  udlejning_Ikon (2)

  Indtast dine oplysninger og send din forespørgsel, så tjekker vi listen igennem og sikrer alt er ledigt og lagt til side til dig på den ønskede dato.

  3. Få et uforpligtende tilbud

  udlejning_Ikon (3)

  Du modtager et tilbud indenfor 24 timer alle hverdage, når vi har tjekket om alt er ledigt den ønskede dato.

  4. Godkend tilbuddet

  udlejning_Ikon (4)

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet, godkender du det skriftligt indenfor 4 hverdage. Intet er bindende, før du godkender dit tilbud.

  Mest populære teltløsninger

  Se alle varer/telte