Sumodragter til børn

Du kan leje et sæt sumodragter til børn hos Festgear. Sumodragterne er i den bedste kvalitet der findes og er produceret i England.

sumodragter til børn

Send en forespørgsel!

Lej børne sumodragter hos Festgear

Dragterne er med dobbelt syninger og er fyldt med skumgummi overalt, så det ikke gør ondt at falde. så du kan roligt leje sumodragter til børn, Vi har et sæt på vores adresse i Greve. men kan skaffe flere hjem hvis der bliver booket op i løbet af sommeren Det hele går ud på at få sin modstander ude af ringen / måtten eller få sin modstander ned at ligge, sådan bliver man ved indtil man har fundet en vinder af bedst ud af 3 runder. Vinderen kan evt gå videre også når man så har et hold med kun vindere så bryder de mod hinanden indtil man har en vinder af sumobrydning konkurancen.

Rengøring af sumodragter til børn

Rengøring af vores sumodragter efter brug skal gøres grundigt og må ikke ligge ude natten over eller være våd og derefter pakkes sammen. Sker det opkræves der et rengøring gebyr på 400 kr. Så spar de penge og sørg for at det ikke er vådt eller snavset når det pakkes sammen. Hvis det har været brugt indendørs er der ikke det store rengøring efter brug andet end at fjerne popcorn eller andet fra måtten også lige tørre dragterne af med en fugtig klud efter brug – efter behov.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Hvor meget vejer et sæt børne sumodragterne

Vores børne Sumodragter vejer ca 8 kg stykket. og madrasen vejer ca 2 x 12 kg. da det er en 2-delt madrads. og det hele kan ligge i en amenlig bil.