Gladiatorkamp

Nu har i muligheden for at leje en virkelig sjov underholdning som man kan bruge masser af timer på med vores Gladiator bane.

gladiator

Send en forespørgsel!

Lej en Gladiatorbane

Denne Gladiator bane måler 4 x 6 meter og den oppustelige madrads / hoppepude er ca. 60 cm høj og inde i midten af banen står der to søjler, som er omkring 140 cm høj i alt. Hver deltager stiller sig op på hver sin søjle. Også gælder det om at holde balancen og få modstanderen ned af søjlen, ved at skubbe med en slags rullede madrads, som man både skal forsvare sig med og slå ud efter modstanderen med. Man lander blødt på madrassen da den er pustet op med luft og det man slår ud efter hinanden med er laver af skumgummi.  Så det ikke gør ondt at kæmpe mod hinanden, men man skal selvfølgelig kæmpe med måde og ikke slå ud efter hovedet på sin modstander.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Levering af hoppeborg eller hent selv på vores lager efter aftale

Vi tilbyder levering inkl op og nedtagning af Gladiator bane overalt i Danmark, men for levering til fyn og Jylland er det bedst at i indhenter et tilbud på levering. Men ønsker i at hente selv kan det godt aftales med os, men det kraver en meget stor bil eller en stor trailer. Kunne du tænke dig at leje denne Gladiator bane eller flere af vores produkter så kontakt os enten via kontaktformularen eller ved at skrive til os via vores kontaktformular eller hvis du vil have svar på nogen spørgsmål først kan de besvares på 42 17 35 45 alle hverdage mellem 08.00 – 20.00 i weekenderne fra 10.00 – 18.00 Men vi kan også fanges en gang imellem udenfor vores telefon tider