Lej Sumodragter

Udlejning af sumodragter / Sumobryder dragt

Tag tilbage til dine Japanske rødder og bekæmp hinanden som ægte sumobrydere. Udfordre hinanden og find ud af hvem der er dagens vinder.

Sumodragter, også kaldet sumobryder dragter, er blevet et stort hit. Dragterne er en nem og billig måde at garanterer 100% underholdning til alle typer af arrangementer. Lej sumodragter på Sjælland for kun 800 kr. alle ugens dage. Sumodragterne kan afhentes på vores lager efter aftale og eller i kan få leveret dragterne til døren fra kun 600 kr. indenfor 20 km fra Greve

Sumodragter til voksne

Udlejning af sumobryderdragter til voksne 800,- og til børn kun 700,-.
(For en hel weekend)

Se mere og vælg pakke

Lej sumodragter hos Festgear

Vores dragter er blandt landets billigste og vi har masser på lager af gangen. Lej sumodragter ved at bruge vores kontaktformular, eller ring til Cristian for udlejning på tlf. 42 17 35 45. Vi besvarer alle mails med bestillinger hurtigst muligt og forsøger at besvarer alle henvendelser inden for 48 timer. Har du en hastebestilling af sumodragter, foreslår vi at du kontakter os på telefonen.

Vores børne sumodragter kan benyttes af børn fra 6 år til 11 år og voksne sumodragter fra min. 12 år.

Vi gør en dyd i god service, billige priser og levering til tiden.

Rengøring af sumodragter, måtte og øvrigt udstyr

Efter arrangementet er slut og dragterne, måtterne og det øvrige udstyr er færdigt med at blive brugt, skal de gøres rene. Det anbefales at bruge en lille blød håndkost til at feje sand, popcorn, slik osv. af madrassen og dragterne. Derefter skal de vaskes, såfremt dette er nødvendigt.

Priser for udlejning af sumodragter

Lej sumodragter for kun 800 kr. pr. weekend pr. sæt (et sæt består af 2 dragter med en måtte til)

Megaboksehandsker kan lejes for kun 200 kr.

Hos Festgear betaler du ikke mere, bare fordi det er en fredag eller lørdag du ønsker at leje sumodragterne. Du kan få leveret sumodragterne for kun  600 kr. afhængig af kørselsdistancen. Alternativt er du mere end velkommen til at afhente sumodragterne på vores adresse efter aftale.

Det skal ligeledes understreges at hverken dragterne eller måtten må blive våde.

Ring til os i dag eller send din forespørgsel online!

Send os din forespørgsel online, ved at ligge det i ønsker at leje i kurven og udfyld formularen med jeres infomationer.

Om sumodragter og sumobrydning

Sumobrydning er en kampsport af japansk oprindelse, hvor to sumobrydere (disse kaldes også rikishi) mødes på en cirkulær arena, der måler cirka 3,5 meter i diameter.

Modsat mange andre sportsgrene, så har sumobrydning bibeholdt ældgamle japanske traditioner i form af blandt andet ritualer og ceremonier. Oftest varer en sumokamp ikke mere end blot få sekunder, hvilket dog er anderledes med disse sumodragter. Taberen er den rikishi/sumobryder, der først presses ud af ringen eller rører bakken indenfor ringen, med en hvilken som helst anden kropsdel end fodsålen.

Man må løfte, skubbe og bokse – dog ikke i hovedet. Man kæmper typisk bedst ud af tre. Sumobrydning er mest af alt kendt for sportens overvægtige deltagere. Vores dragter er af samme grund store, varme og klodsede at have på, hvilket gør det hårdere, men samtidig hylende morsomt at kæmpe mod dine venner, familie og bekendte.

Strukturering af sumobrydning turnering

En sumobrydning turnering med sumodragter bør naturligvis struktureres således, at både tilskuere og deltagere bliver underholdt at seancen.

Den bedste måde at gøre dette på, er ved at stable en turnering på benene, hvor de deltagende skal kæmpe én gang imod de øvrige deltagere, og de to der har vundet flest kampe, skal derefter dyste i en finale mod hinanden. Hvorvidt de deltagende skal dyste om en præmie, er naturligvis op til forsamlingen, men mon ikke det vil få de forskellige kæmpere til at dyste mere intensivt med en lille præmie på højkant?